La reacció sorpresa de Jesulín a la 'nova guerra' entre la seva dona i Belén Esteban

L'última setmana ha estat plena de tensions entre Belén Esteban i María José Campanario

Jesulín de Ubrique durant el festival taurí de Chinchón, a Madrid
Jesulín de Ubrique ha trencat el seu silenci per a la revista 'Hola' | GTRES

Encara que han estat múltiples les ocasions en les quals el seu nom ha sortit en diversos programes de televisió, la veritat és que Jesulín de Ubrique mai ha estat molt partidari de participar en el cercle mediàtic en el qual s'ha vist embolicat després de la seva televisada separació de Belén Esteban

Ara, temps després i amb una filla major d'edat, el conegut torero ha fet un pas al capdavant per a enviar-li un missatge a la seva exparella després que María José Campanario decidís fer unes polèmiques declaracions sobre la de Sant Blas a través de les seves xarxes socials. 

El motiu de la polèmica

Tot començava fa a penes uns dies quan l'odontòloga no dubtava a assegurar que ella i el seu marit tenien tres fills, referint-se als quals té al costat del torero i la filla que aquest té al costat de Belén EstebanAndreíta.

Després de tornar de les seves vacances, la 'princesa del poble' responia a aquesta polèmica frase de manera contundent. «Clar, ens posem fills... No, mira, tu tens dos, el teu marit tres i jo una», sentenciava. Una vegada més, i després del cabreig inicial, Belén no dubtava a amenaçar de treure els draps bruts de la família si continuaven esmentant la seva filla públicament.  

Per si no n'hi hagués prou, la col·laboradora es mostrava molt cabrejada després que un seguidor de Campanario li preguntés si existia una relació cordial entre totes dues i aquesta respongués a la pregunta amb un «no et respondré a això», deixant entreveure que no la respectava per a res, alguna cosa que també han assenyalat les seves companyes.  

Les declaracions de Jesulín després de la polèmica

Tot i que la disputa entre Belén i María José no ha anat a més, als pocs dies Jesulín de Ubrique concedia la seva primera entrevista per a la revista'Hola!', després de diversos anys allunyat del món televisiu. Lluny de parlar sobre el conflicte entre la col·laboradora i l'odontòloga, el torero simplement feia balanç de l'any. 

Concretament, Jesulín no dubtava a parlar sobre la tràgica mort del seu pare, Humberto Janeiro i no dubtava parlar sobre la finca familiar d'Ambiciones, que segons diversos mitjans es troba a la disposició de ser llogada per a organitzar esdeveniments en ella.

I és que segons el cercle més pròxim del torero, la família no es troba travessant un bon moment econòmic, fet que hauria provocat que Jesulín hagi decidit tornar a situar-se en l'ull de l'huracà mediàtic.

La veritat és que resulta una miqueta estrany que després de tants anys sense concedir entrevistes hagi decidit fer-ho després d'una sonada disputa entre María José Campanario i Belén Esteban. Sens dubte, la de Sant Blas no passarà per alt aquest petit detall, sobretot si tenim en compte que aquesta sempre li ha recriminat al torero no haver-se involucrat amb l'educació i amb les cures de la seva filla Andreíta.

Una mala relació que continua avui dia

A pesar que ja ha passat més d'una dècada des que se separessin, la veritat és que la relació entre Belén Esteban i Jesulín de Ubrique està molt lluny de ser cordial. La seva absència com a pare ha fet que la col·laboradora no dubtés a arremetre contra ell durament deixant clar que la seva filla Andreíta havia arribat on està gràcies a ella.

Mentre que la de Sant Blas es passejava per tots els platons de televisió airejant els draps bruts de la família Janeiro, el torero es recolzava en la seva actual parella, María José Campanario, i decidia tancar l'orella a tot el que s'ha dit per la col·laboradora.


Comentaris

envia el comentari