YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La decisió de Jesulín de Ubrique que ha deixat bocabadada Andrea Janeiro

Jesulín i María José Campanario protagonitzen la portada de la revista 'Semana' amb una impactant notícia

Andrea Janeiro passejant durant el seu 18è aniversari a Madrid (20 juliol 2017)
Andrea Janeiro s'ha assabentat d'una impactant notícia després de llegir la portada de la revista 'Semana' | Catalunya Diari

Segons la revista 'Semana', Jesulín de Ubrique ha pres una decisió totalment inesperada: ha decidit llogar Ambiciones, la mítica finca de la família que va comprar fa 30 anys. Per a això ha comptat amb l'ajuda del seu germà, Humberto Janeiro, i un familiar polític. 


El torero vol convertir la finca en un escenari d'esdeveniments de luxe, i per aquest motiu ha començat a fer obres i reformes, que segons estimen haurien d'estar llestes per a mitjans del pròxim any. 
 

Jesulín transforma la mítica finca de la família

Tal com explica Alfredo Sánchez al seu llibre 'Jesulín 3.0', Ambiciones és un símbol per al pare d'Andrea Janeiro: la va adquirir l’any 1990 per noranta milions de les pessetes de llavors i porta el nom amb el qual ell va debutar com noviller a la plaça de Ronda l’any 1989. 

Està situada en el municipi Prado del Rey, a tan sols uns quilòmetres d'Ubrique, i dins de l'enclavament del parc natural de Grazalema, a Cadis. La finca compta amb més de 300 hectàrees de terreny i una gran residència amb 10 habitacions, sala de jocs, sala de trofeus i gimnàs. A més, té un estable pels cavalls i fins i tot una plaça de toros pròpia i una capella. 

La dona del torero, María José Campanario, és una altra de les persones que tindran un paper important en aquest nou projecte que suposarà que Ambiciones torni a ser habitada. La família Janeiro va viure allí durant diverses dècades, com també ho va fer Belén Esteban, encara que mai la va sentir com la seva llar. No obstant això, des de fa diversos anys està deshabitada.

Humberto Janeiro va viure en la finca fins a l'any 2003 i era el responsable d'administrar els béns de la finca. Però ara, després de la seva defunció, Jesulín de Ubrique ha vist una gran oportunitat de negoci en ella. 

La defunció d'Humberto Janeiro

El pare del torero va morir als 76 anys el mes d'agost passat, després de passar diversos dies ingressat en la unitat de vigilància intensiva. Humberto Janeiro es va donar a conèixer quan Jesulín de Ubrique va començar a destacar en el món dels toros. Era habitual veure-ho en les places i sempre pendent del seu fill.

No obstant això, tot va canviar quan es va divorciar de Carmen Bazán i va haver de marxar de la finca. Aquest esdeveniment va suposar un abans i un després en la relació amb els seus fills, que es van posicionar del costat de la seva mare. La seva presència en els mitjans va anar disminuint i durant els últims anys de la seva vida va viure retirat del focus mediàtic. 

El passat estiu, Humberto Janeiro va acudir queixant-se d'una infecció al peu que va ser provocada per la seva diabetis a les urgències de la clínica privada Sant Joan Gran i posteriorment va ser traslladat a l'hospital de Jerez de la Frontera, on finalment va morir. 

El delicat estat de salut d'Humberto Janeiro

Encara que durant les últimes hores abans de la seva defunció l'estat de salut del pare del torero havia millorat, motiu pel qual va deixar la unitat de vigilància intensiva, va sofrir una fallada multiorgànica que va posar fi a la seva vida. Es tracta d'una forma lenta que els òrgans deixin de rebre oxigen i nutrients.

Durant els últims anys de la seva vida, Humberto Janeiro va tenir diversos problemes de salut. En el 2009 li van haver d'implantar una pròtesi de genoll i, a més, van haver d'ingressar-li per a posar-li un marcapassos. Va tornar al quiròfan l’any 2015 per a ser intervingut del maluc després d'un accident de trànsit. També va haver de ser operat uns mesos abans de morir, encara que ell mateix va assegurar que no havia estat gens greu.

Malgrat que durant els últims anys de la seva vida Humberto Janeiro s'havia distanciat dels seus fills, tant Humberto, com Jesús, Carmen i Víctor no es van separar del seu pare fins que finalment va morir.


Comentaris

envia el comentari