Cayetano Rivera sortint del cotxe

Fran i Cayetano cedeixen i proposen un acord a Isabel Pantoja

La revista 'Semana' és la que ha revelat aquest acord

Fran i Cayetano Rivera així com Isabel Pantoja es troben posats de ple en una autèntica 'guerra' pel fet que els primers volen recuperar els objectes personals que els hi correspondrien del seu pare (Paquirri). Uns objectes que, sembla, estan en mans de la 'tonadillera' i no se'ls hi ha tornat encara, 36 anys després de la mort del torero.

Kiko Rivera va explicar durant l'especial 'Cantora, la herencia envenenada' que havia vist els esmentats objectes, els quals havien sigut presumptament robats i, des de llavors, els seus germans grans no han dubtat a prendre mesures per recuperar el que és seu.

I el primer que van fer és posar-se en mans d'un advocat (Joaquín Moeckel) per presentar un requeriment notarial, però aquest va ser rebutjat per la 'tonadillera', al·legant que no recordava haver signat el 1987 un document privat establint aquesta repartició de les coses de Paquirri. Davant aquesta negativa, els germans Rivera han pres altres mesures, entre elles, segons la revista 'Semana', un acord.

L'acord, segons 'Semana'

La portada de l'esmentada revista 'Semana' inclou la notícia que els toreros han brindat a la cantant un acord privat. Concretament, en aquesta portada apareix la informació amb una imatge d'ells dos acompanyada del següent titular: «Fran i Cayetano ofereixen a Isabel Pantoja un acord privat».

Un acord que, tot sembla indicar, permetria solucionar aquest conflicte pels objectes de Paquirri en la més absoluta privacitat. És a dir, sense que es fes públic i sense que hagi d'intervenir la justícia pel mig.

No obstant això, de moment, sembla que la cantant no ha donat cap pas sobre aquest 'pacte' que li ofereixen els Rivera. I precisament aquesta circumstància és la que, sembla, els ha portat a continuar amb les mesures que poden prendre a través del seu advocat.

Nou requeriment notarial

Era jusatment ahir quan l'esmentat lletrat dels germans va procedir a acudir novament a la notaria de Medina Sidonia per presentar un nou requeriment. I així ho va exposar davant l'equip de 'El programa d'AR' que es trobava a les portes d'aquest edifici: «Torno a la notaria per intentar que ho faci a les bones, si no li faré una denúncia civil perquè ho faci».

Pel que fa al motiu que va justificar Isabel Pantoja per rebutjar el primer requeriment, Moeckel va manifestar que «em sembla infantil que digui que no ho recorda». És més, va afegir que precisament per aquest motiu havia de presentar també «el document, perquè si hi ha controvèrsia entre les parts, el que mana és el document».

Fins i tot va explicar més al respecte: «Tenim el document de 1987. Crec que estem en el termini perquè van estar amb denúncies fins al 97 i tinc 30 anys per comptar des del 1997 (...) Si l'altra part entén que no, doncs la denunciarem perquè un jutge decideixi si es comença a comptar des d'una data o des d'una altra».

Així mateix, per posar punt final a la seva intervenció televisiva, Joaquín Moeckel ha deixat patent l'estratègia que els seus defensats i ell tenen: «Primer, notaria, després jutjat i després tota la resta...». I ha estat aquí quan ha volgut enviar un clar missatge a Isabel Pantoja: «Si vostè ens obliga a fer tot aquest 'show', doncs caldrà fer-lo».

Encara que fa 36 anys que s'enfronten per l'herència de Paquirri, sembla que la situació no se solucionarà d'un dia per l'altre. I això que fins i tot Kiko Rivera a la televisió ha enviat una petició a la seva mare sobre aquest assumpte: «Agafa les coses del pare i dona-les als seus fills. Fes-ho! Et sentiràs millor amb tu mateixa». No obstant això, és clar que, per ara, la 'tonadillera' no li està fent molt cas al seu primogènit.