Aurah Ruiz en un plató de televisió

Revelen la promesa que Jesé va fer a Aurah si deixava per sempre la televisió

La jove ha entrat a 'La Casa Fuerte' enmig d'una gran crisi de parella

Els 'realities' de Telecinco tenen aquesta màgia que ens permet recordar velles glòries que van triomfar fa anys en altres programes de la cadena i que quan ja donàvem per retirats, tornen per donar-ho tot en el concurs del moment. Aquest és el cas d'Aurah Ruiz: la jove ens va donar grans moments a 'Mujeres, Hombres y Viceversa' i altres formats que van venir després.

Durant un temps, Aurah va desaparèixer de les nostres vides per començar una relació seria amb el futbolista Jesé Rodríguez, amb el qual va tenir un fill. La relació va acabar de la pitjor de les maneres, amb una Aurah enfonsada afirmant que el seu ex l'havia deixat tirada a càrrec del seu fill, un nen que va néixer amb molts problemes de salut i que requeria uns tractaments molt específics i, alhora, molt cars.

Davant d'aquesta situació, Aurah Ruiz es va veure obligada a tornar a la televisió com a concursant de 'Gran Hermano VIP', per així aconseguir els diners suficients per pagar totes les cures del seu fill. Recordem que dins del programa va conèixer a Suso Álvarez, amb qui va iniciar un breu romanç i que sempre va estar condicionat per la situació personal de la jove.

Dies enrere i gràcies a unes fotos que es van publicar a Instagram, vam poder veure que després de molts retrets, Aurah i Jesé havien reprès la seva relació. Una relació allunyada de les xarxes i que de moment s'estava vivint en la intimitat, però aquesta intimitat va durar molt poc, i una nova polèmica va destapar alhora tant la reconciliació com una nova ruptura, la qual va esdevenir tendència a tot el país gràcies a les xarxes socials.

Jesé va organitzar una festa a Aurah pel seu aniversari, un gest preciós si no fos per com va acabar aquella fatídica nit. Quan la festa ja estava en marxa amb la presència de moltes de les amigues de la jove, Jesé va desaparèixer de l'esdeveniment i es va desplaçar fins a una ubicació diferent que la seva parella desconeixia.

Amor Romeira va destapar la mentida de Jesé

Mentre Aurah gaudia de la festa, Amor Romeira va voler contactar amb ella per fer-la còmplice d'una informació que li havia arribat i que de nou, enfonsaria la relació de la concursant de 'realities' amb el futbolista d'elit. Romeira va explicar a Aurah que el seu nòvio es trobava celebrant una festa alternativa en una casa i, a més, estava amb una amiga de la mateixa Aurah.

En un primer moment, la concursant de 'La Casa Fuerte' no es va creure el que li explicava Amor, però finalment va decidir seguir les pistes que li va donar i que la van portar fins a la casa on es trobava Jesé. Un cop va arribar a la finca, Aurah va pujar fins a l'habitació i es va trobar el pare del seu fill amb la seva amiga al llit, just quan havien acabat d'intimar.

En aquest moment la jove ja no va voler saber res més del futbolista, però va decidir donar un atac final trencant tot el mobiliari i llençant-lo dins de la piscina, una escena que va acabar amb la presència de la policia, que va haver d'acompanyar la jove fins al seu domicili. Després d'això, Aurah va explicar tot el que havia passat a les xarxes socials i quan crèiem que la parella havia tocat fons, la mateixa protagonista va explicar en la seva entrada a 'La Casa Fuerte' que Jesé li havia demanat perdó i que ella ho estava valorant.

Ahir Amor Romeira va explicar que Jesé li hauria promès un casament i una vida familiar estable a canvi d'una cosa que ella hauria de complir; deixar de participar en programes de televisió per sempre. Segons Amor, abans que Aurah entrés a la casa, va fer una trucada de vídeo amb Jesé i aquest, sabent que la seva xicota entrava en un nou 'reality', li va demanar que parlés el mínim possible sobre les últimes notícies i que quan sortís ho parlarien tot per reprendre la relació. Qui sap si finalment anirem tots de noces.