Ana Rosa Quintana fent un discurs durant una entrega de premis

El consell que Ana Rosa ha donat a Isa Pantoja: ha agafat a molts per sorpresa

La presentadora no ha volgut quedar-se callada i ha parlat d'Asraf

La participació d'Isa Pantoja i Asraf per 'La casa fuerte' no està deixant indiferent a ningú i menys a Ana Rosa Quintana. Aquesta, que és la presentadora de 'El programa de Ana Rosa', on col·labora Isa, s'està sorprenent molt veient determinades imatges de la parella. Així, s'ha sorprès per les baralles que té, però, sobretot, està escandalitzada per l'actitud d'ell. Tant és així que està disposada que quan la parella surti del 'reality', parlar amb la filla d'Isabel Pantoja i aconsellar-la. 

Asraf, en el punt de mira

Des que es va iniciar el 'reality', s'ha vist com el nuvi d'Isa es comporta d'una manera davant de les càmeres i d'una altra al darrere. Així, quan està davant de càmeres es comporta com una víctima i plora dient que Isa no el defensa. No obstant això, quan els dos estan sols a l'habitació les coses canvien. Així, Asraf es dirigeix a la seva xicota amb prepotència i fins i tot la insulta: «No tornis a corregir-me davant de ningú. Tu no has de corregir-me. Estàs passant els límits, eh». I precisament, és per això que Ana Rosa Quintana diu que l'actitud d'Asraf és «perillosa». 

Ana Rosa Quintana parla alt i clar

No obstant això, en les últimes hores s'han emès més vídeos sobre com parla Asraf de la seva parella, la qual cosa ha molestat a Ana Rosa Quintana, que 'sense pèls a la llengua', ha dit: «És un masclista. És una persona a la qual només li preocupa el seu orgull, el seu ego, el que a ell li passa. Tot passa per ell, que ningú el critiqui... És ell, ell, ell. Un masclista».

Alguns dels col·laboradors de 'El programa de Ana Rosa' han intentat justificar el comportament dl jove dient que podria tenir problemes d'autoestima. No obstant això, Ana Rosa s'ha mostrat totalment en contra d'aquest argument i l'ha deixat patent dient: «L'autoestima? Ell té l'autoestima... Ell és un masclista típic, típic».

Isa Pantoja necessita ser aconsellada

De la mateixa manera, la periodista ha reconegut davant del públic del programa que quan Isa estigui fora del 'reality', parlarà amb ella. Sí, ha revelat que li comentarà certes coses perquè «li tinc molt afecte a Isa, perquè és una bona nena. Ho està passant fatal i Asraf no està ajudant en res».

És més, ha afegit que li donarà un consell molt important: «Li diré que no li convé gens aquest noi». I és que considera que Asraf té una actitud «perillosa i prepotent». Així mateix, ha assegurat que creu que la filla d'Isabel Pantoja «ha de reflexionar sobre el futur amb aquest noi».

Aquestes són les últimes manifestacions que Quintana ha fet sobre Asraf. Tot i això, caldrà veure què opina quan vegi l'últim vídeo que s'ha emès d'ell en l'última gala de 'La casa fuerte', en què ataca a Isa i diu que «va abandonar al seu fill».