Asraf Beno motl seriós a La Casa Fuerte

El germà d'Asraf, avergonyit: el lleig que li ha fet

Les actituds d'Asraf són tan indefensables que ni la seva família vol donar-li suport

'La casa fuerte' està deixant a la vista un Asraf Beno que ja s'intuïa. En l'inici de la seva relació amb Isa Pantoja van aparèixer unes imatges en què es podia veure una acalorada conversa entre tots dos i en què a més, ell li demanava a la seva núvia que entrés en un portal de molt males maneres. Després d'aquest vídeo, els dos van desaparèixer del món televisiu i es va deixar de parlar del tema. No obstant això, en els últims mesos la parella ha assegurat estar millor i fins i tot volen casar-se, que haurà d'ajornar-se per les restriccions de la Covid-19. 

El 'reality' de Telecinco està desemmascarant a un Asraf amb moltes inseguretats, amb un caràcter agre i que actua amb totalitarisme davant la seva noia. Aquesta actitud sorprèn els espectadors i als companys de la parella, que intenten que la filla d'Isabel Pantoja obri els ulls. Per altra banda, Beno s'excusa i intenta justificar les seves actituds basant-se en una cuirassa que s'ha fet després de sentir el menyspreu i la burla de moltes persones en el passat. 

El concursant no admet que la seva parella tingui una opinió diferent de la seva i per aquest motiu, s'escandalitza cada vegada que Isa Pantoja no li dona la raó. La seva actitud està enfonsant el concurs de la parella, que s'està mostrant molt pitjor del que s'esperava, transmetent uns valors que disten molt als d'una relació sana.

Segons el seu germà, Asraf ha canviat molt

El canvi d'humor de l'exmíster ha estat tan gran que fins i tot el seu germà Anuar, que acostuma a defensar-lo en els platós, ha admès que ja no reconeix al seu germà i que li costa molt poder defensar algunes de les seves actituds.

Anuar Beno ha admès que fa ja alguns anys que no reconeix al seu germà. Des que està amb Isa Pantoja la seva actitud ha canviat, passant de ser anònim a ser un personatge públic i sempre vinculat als mitjans de comunicació. Aquest canvi de vida ha portat a Asraf a passar molt menys temps amb la seva família, prenent certa distància i no compartint moltes de les coses que li passen en el seu dia a dia.

Anuar ha admès que el seu germà no cau bé i que és un personatge molt feble davant l'opinió pública. Segurament l'única opció que li queda a la filla d'Isabel Pantoja per poder guanyar el 'reality' és separar-se del seu xicot. Per tant, Asraf hauria de ser nominat i expulsat perquè Isa tingui l'oportunitat de seguir en el programa sola, però acompanyada d'un nou concursant, com ja ha passat amb Tony Spina i Aurah.

Ja fa un mes que s'emet el programa i encara no s'ha anunciat una data per a la final, s'entén que tots els concursants hauran de sortir per celebrar les festes nadalenques amb les seves famílies, per la qual cosa la final hauria de celebrar-se en dues setmanes. Un cop passades les festes, veurem amb quin 'reality' ens sorprèn Telecinco, ja que els rumors parlen d'una nova edició de 'Supervivientes'.