Té les de perdre: Possible nou maldecap per a Isabel Pantoja

Gema López ha explicat que alguns dels donatius que li han fet els seus fans podrien suposar l'obertura d'una important investigació

Isabel Pantoja amb ulleres de sol dins d'un cotxe
Isabel Pantoja en el punt de mira | GTRES

Isabel Pantoja està en el punt de mira i se li acumulen els problemes. Ja no parlem dels problemes que té amb el seu fill Kiko Rivera i l'herència de Paquirri, una herència que ara mateix segueix en dubte. En els especials 'Cantora: la herencia envenenada' hem interpretat que els Rivera són les víctimes i Isabel Pantoja és la dolenta de la pel·lícula, la qual cosa es va desmentir el passat dissabte al 'Deluxe', amb un gir de guió que ningú s'esperava.

Els fans de Pantoja es van portar molt bé amb ella

Isabel Pantoja no ha estat mai jutjada i només tindria una obligació moral de tornar els objectes de Paquirri als Rivera, un acord que es va signar en privat i amb unes clàusules que segons sembla, no serien del tot clares. Tota aquesta problemàtica vinculada a l'herència ha acabat traient a la llum altres polèmiques, que són molt més preocupants.  

Pepi Valladares, exassistenta d'Isabel Pantoja va explicar com va ajudar la cantant a treure grans quantitats de diners d'una batuda que es va realitzar dins del cas Malaia i que implicava a la mare de Kiko Rivera. A més, gràcies a aquests especials televisius, hem conegut a Paco, un fan molt enfadat amb la cantant i que ha decidit explicar molts dels secrets vinculats al tracte de la cantant amb els seus seguidors.

La cantant és molt admirada pels seus fans, i és per això que li han fet grans regals durant la seva trajectòria professional. Objectes d'alta gamma com rentadores, obres a casa i fins i tot loteria de diferents parts d'Espanya. Aquests exemples són els més suaus, però Gema López ha inclòs un de nou que podria convertir-se en un gran problema per a la cantant. 

Plans de pensions per a la cantant

La col·laboradora de 'Sálvame' ha explicat que li han parlat de sobres amb més de deu mil euros que haurien estat lliurats a Isabel Pantoja, uns regals en forma de donatius, que de no ser declarats legalment, podrien incórrer en un delicte, sent motiu d'investigació per part de la fiscalia.

Aquests regals formen part de les relacions que s'estableixen entre estrella i fans, uns fans que estarien disposats a pagar fins a 200 euros per anar a una festa d'aniversari i que a més, es completaria amb la compra de luxosos regals. Tota aquesta logística de regals i donacions estaria presumptament gestionada per una persona que maneja el tracte amb els membres dels diferents clubs de fans, que seria l'encarregada de conèixer i traslladar les necessitats de la cantant perquè després els seus seguidors li comprin els regals.

Paco, el fan que ha volgut parlar a 'Sálvame', ha explicat que actualment està rebent amenaces i avisos per part de la resta de fans, que no estarien disposats que se segueixin revelant les estratègies i les jugades de l'artista. Paco explica que els regals no són sol·licitats per la cantant, sinó que sempre són persones del seu entorn més proper els que inicien aquestes campanyes per satisfer els desitjos de la cantant.

Aquests regals i donacions no tenen fi, fins i tot aquestes setmanes un matrimoni de fans va lliurar-li a la cantant el seu pla de pensions per poder fer front als pagaments. Ara bé, aquests diners, segurament, no seran retornats. 


Comentaris

envia el comentari