Jorge Javier i Sandra Barneda fan les paus i obliden el que va passar a 'Sálvame'

Jorge Javier Vázquez evitava a Sandra Barneda cada vegada que havia de connectar amb ella en directe

Sandra Barneda presentant un programa a Telecinco
Sandra Barneda i el conflicte amb Jorge Javier Vázquez | Telecinco

Jorge Javier Vázquez i Sandra Barneda són els actuals presentadors de 'La casa fuerte' i sembla que tenen una molt bona relació, però recordem que això no sempre ha estat així. L'any 2015, i coincidint amb l'aliança de la cadena privada de Catalunya, 8tv i Mediaset, Paolo Vasile va apostar per Sandra Barneda, amb la intenció que liderés les tardes de la cadena amb el programa 'Trencadís', que havia de convertir-se en la competència de la programació de les tardes que s'estava emetent en aquell moment a la comunitat autònoma.

El conflicte català

El programa de Sandra Barneda es va emetre en diferents horaris i fins i tot va arribar a competir amb 'Sálvame'. La paraula competència potser no era la més adequada, ja que els dos programes eren propietat de la mateixa empresa audiovisual i, a més, estaven produïts per la mateixa productora. En un afany d'intentar impulsar el fallit programa de la televisió catalana, es van començar a fer connexions entre 'Sálvame' i 'Trencadís' que servirien per convidar als catalans a veure el nou programa de Barneda.

Com que aquestes connexions no van aconseguir generar audiència en el programa 'Trencadís', la productora va decidir enviar a Belén Esteban a Catalunya perquè es convertís en la convidada estrella. La seva visita es va emmarcar en un moment clau per a la independència de Catalunya i la presència de la tertuliana va despertar moltíssima expectativa, ja que ella mateixa s'ha declarat contrària a la independència de la comunitat autònoma.

La presentadora del programa va connectar amb 'Sálvame' per explicar que cap polític català havia accedit a seure al plató per explicar-li a Belén Esteban què és la independència catalana, la qual cosa va molestar molt a Jorge Javier Vázquez, que va decidir trencar la relació amb Barneda. 

Jorge Javier i Sandra Barneda van protagonitzar una picabaralla en directe

Sandra Barneda escoltava sorpresa tot el que deia el seu company des de Madrid, ja que ella encara no s'havia pronunciat i ja estaven traient les primeres conclusions. Vázquez, poc content amb això, va afirmar que no li agradava que Belén Esteban anés a un programa on s'humilia a les persones. Això va molestar molt a la catalana, que es va sorprendre del comentari de Vázquez, ja que és el presentador d'un programa com 'Sálvame'.

Finalment, Belén Esteban sí que va participar en el programa i va asseure amb diferents catalans, que van intentar tractar amb la tertuliana el tema de la independència. A partir d'aquest moment, Jorge Javier Vázquez es va negar a connectar cada tarda amb Barneda, delegant això en David Valldeperas, el director de 'Sálvame' que s'encarregava de donar pas a la presentadora.

Amb tot això, dimarts, Jorge Javier Vázquez i Sandra Barneda van recordar tot el que havia passat. De fet, Vázquez ha afirmat que tractar amb Barneda és complicat i com a exemple ha posat el que va passar en el passat. Sandra, per la seva banda, s'ha pres el comentari amb cert humor i ha volgut destacar la bona relació que tenen en l'actualitat.

El programa que presentava Sandra Barneda a Catalunya va durar molt poc temps i no va servir de res convidar a perfils com Karmele Marchante, Belén Esteban o Ares Teixidó, tres perfils molt populars. Aquest programa va ser l'única de les apostes que va fer Vasile amb el canal català, que ara mateix no té continguts. Ara la catalana triomfa presentant els dimarts 'La casa fuerte' i també algunes de les entregues de 'Viva la vida'.


Comentaris

envia el comentari