Imatge de Paco Blanco sobre una fotografia del plató de 'El programa de Ana Rosa'

Dol al programa d'Ana Rosa: Mor un reporter de 49 anys d'un infart

Es tracta del periodista Paco Blanco, que durant una dècada va treballar a l'espai matinal de Telecinco

El món del periodisme i de la televisió plora la pèrdua d'un dels seus rostres més veterans. Paco Blanco, durant una dècada reporter de 'El programa de Ana Rosa' i que actualment treballava a 'Viva la Vida', ha mort als 49 anys a conseqüència d'un infart. Va ser aquest dijous al migdia, quan Sonsoles Ónega va anunciar la trista notícia durant el programa 'Ya es mediodía' de Telecinco.

«Avui no podem marxar sense recordar al nostre company Paco Blanco; no va treballar aquí, a 'Ya es mediodía', però va ser part de la gran família de 'El programa de Ana Rosa'. Va estar allà més de deu anys», va dir Sonsoles Ónega, poc abans d'acomiadar el programa. Tots els treballadors i col·laboradors van lloar la figura de Blanco, a qui van definir com «una persona meravellosa».


Sonsoles Ónega va enviar un afectuós missatge als familiars de Paco Blanco, assegurant que «era una persona excel·lent amb un sentit de l'humor excepcional; bètic, afectuós, un ésser especial que ens ha deixat molt aviat, així que des d'aquí enviem una afectuosa abraçada a tota la seva família. Li diem adeu a un company i, sobretot, a un amic a qui estimàvem molt».

L'emotiu record d'Ana Rosa Quintana

Aquest divendres, en el transcurs del programa, Ana Rosa Quintana li ha rendit un sentit homenatge, emetent un vídeo amb un recull dels millors moments del periodista de Ceuta a la cadena. «Ho sento moltíssim, és una notícia molt trista per a tot aquest equip. Volem recordar al nostre estimat company Paco Blanco, un dels periodistes més brillants que han passat per aquest programa, un tipus genial, bellíssima persona, un tipus amb art», ha dit molt emocionada Ana Rosa Quintana.

Altres companys s'han sumat a l'adeu a Paco Blanco amb missatges en les xarxes socials. Isabel Rábago i Mayka Navarro, que van coincidir amb Blanco a 'El programa de Ana Rosa', han lamentat la seva sobtada mort, com també ho han fet les periodistes Paloma Barrientos i Laura Lobo.

Una carrera centrada en els mitjans de comunicació

Paco Blanco es va llicenciar en Periodisme per la Universitat de Màlaga, arribant a ser director de RTVCE, la televisió pública de la ciutat autònoma de Ceuta. Posteriorment va treballar en diverses televisions privades d'àmbit nacional, arribant a convertir-se en reporter de 'El programa d'Ana Rosa Quintana' durant una dècada. El seu bon humor i la seva naturalitat el van convertir en una de les cares més estimades del programa matinal de Telecinco, guanyant-se també l'afecte dels seus companys.