Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
El 'bailaor' Rafael Amargo durant una entrevista a Telecinco

El famós de qui s'hauria encapritxat Rafael Amargo: ja han quedat

Un col·laborador de 'Sálvame' assegura que hi ha missatges del 'bailaor' tirant la canya a aquest rostre conegut de Telecinco
El 'bailaor' Rafael Amargo durant una entrevista a Telecinco
El 'bailaor' s'hauria encapritxat d'un rostre molt conegut de Telecinco | Catalunya Diari

La televisió no deixa mai de sorprendre. Quan creiem que no pot existir una trama més surrealista, apareix una de millor i que deixa a tothom al·lucinat. Ahir, 'Sálvame' estava parlant de la mania que té Rafael Amargo cap a María Patiño, arribant fins i tot a admetre públicament que li agradaria que la presentadora es quedés sense feina en aquest nou any i que justament acabem de començar.

La guerra d'Amargo ha seguit, i aquesta setmana ha decidit entrar fins a dues vegades a 'Socialité' aprofitant que Patiño estava de vacances i que s'havia quedat al comandament Núria Marín. El 'bailaor' ha aprofitat per aplaudir la feina de Marín, menyspreant el paper de la presentadora titular, amb la qual diu, ja no vol tornar a tenir cap mena de relació.

Segons la mateixa presentadora, Amargo se la té jurada des de fa molts anys, quan ella es va posicionar al costat d'una antiga ballarina seva i que havia decidit denunciar-lo per haver tingut un tracte amb ella no adequat. A la meitat de tot això, Miguel Frigenti ha irromput al plató de 'Sálvame' per aportar una nova dada de Rafael Amargo i que ha enxampat a tothom amb el peu canviat.

Segons el jove, Rafael Amargo està encapritxat amb un rostre habitual de Telecinco i que tothom coneix. A Frigenti no li ha fet falta que ningú li insisteixi perquè digui el nom i ha acabat revelant de qui es tracta. Amargo estaria encapritxat i sempre, segons Frigenti, de Cristian Suescun, fill de Maite Galdeano i germà de Sofia Suescun.

El col·laborador ha afirmat que hi ha missatges d'Amargo tirant la canya al jove i a més, convidant-lo a anar a casa seva. Davant d'això, Kiko Matamoros ha volgut relativitzar aquesta dada, una cosa que ha caigut al buit quan Frigenti ha seguit detallant l'estreta amistat que hi ha entre els dos protagonistes.

Per les dades que ha aportat Frigenti, sembla que els missatges d'Amargo no cauen en sac foradat i són recollits amb gust per Suescun, conegut per participar en diversos 'realities' de Telecinco.

Cristian Suescun i Rafael Amargo han quedat en més d'una ocasió

El col·laborador de 'Sálvame' parla amb coneixement de causa i ha aportat molts detalls sobre aquesta insòlita amistat. Segons sembla, Cristian Suescun ha acceptat les invitacions d'Amargo i ha estat a casa seva en diverses ocasions. A més, en un moment donat, el germà de Sofia Suescun va perdre el telèfon d'Amargo i es va preocupar per recuperar-lo per seguir mantenint contacte amb ell.

Matamoros ha afegit que Cristian Suescun ha anat al teatre a veure la nova obra d'Amargo, una obra que s'ha vist trepitjada amb els problemes judicials del 'bailaor' i que, fins i tot van arribar a retardar l'estrena. Donant pas a una roda de premsa molt peculiar, en què van participar tot l'elenc de la companyia i també l'advocat de l'artista, que s'encarregava de respondre a les preguntes de la premsa, relacionades amb la vida judicial d'Amargo.

Totes aquestes noves dades coincideixen amb l'entrada de Suescun en la indústria del cinema per a adults, qui ja ha protagonitzat el seu primer vídeo al costat d'Apolonia Lapiedra, encara que anteriorment va intentar convèncer Mari Cielo Pajares perquè col·laborés en el seu debut en el món de les pel·lícules pujades de to.

El jove està triomfant en una plataforma de vídeos i fotografies d'alt voltatge, a les que es pot accedir sempre que paguis una subscripció que t'obre les portes a aquest món tan picant. No ha estat l'únic, Daniela Blume o Alonso Caparrós han provat sort en aquesta plataforma i que ja està triomfant en altres països amb una quantitat molt voluminosa d'usuaris.