YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Els 4 pronòstics del mestre Joao pel 2021: atents a la dona de Pedro Sánchez

El futuròleg repassa l'actualitat espanyola i internacional

El Maestro Joao atenent als periodistes del cor
Els 4 pronòstics del mestre Joao pel 2021: atents a la dona de Pedro Sánchez| GTRES

Amb l'última pàgina del 2020 escrita i el sumari d'aquest any terrorífic guardat al calaix, toca centrar-se en els nous propòsits i objectius que esperen en aquest nou curs. Una de les personalitats que se centra en el coneixement d'allò que és ambigu i realitza prediccions sobre aquells esdeveniments que semblen indesxifrables, és el Mestre Joao.

El conegut futuròleg assegura a 'La otra cara' que aquest passat any ha estat terrible, tot i que per ell ha confirmat que ha sigut el seu renaixement professional i personal, on aquest últim la culpa la té Santi, un jove de Jerez a qui va conèixer a inicis de la pandèmia. Els plans laborals del Mestre inclouen aparicions en teatres o cinemes, en obres que comptaran amb actors de gran renom.

Tot i no haver revelat cap nom de moment, assegura que la direcció correrà de part d'un guardonat i reconegut cineasta espanyol. Tot i que el motiu principal pel qual se li dona veu a Joao passa per la seva habilitat per poder albirar la veritat entre els fils del temps.

Les prediccions del Mestre Joao

El futuròleg determina que aquest nou curs seguirà sent tumultuós per a la Casa Reial, amb excepció de la Reina Letícia i les seves filles; Felip VI i les seves germanes es veuran esquitxats novament pels escàndols del Rei emèrit, Joan Carles. A més, afegeix els assumptes personals de la Reina Sofia, vinculats al seu marit, que afectaran la seva imatge.

Joao assenyala de nou a Sofia com a pilar fonamental per a la imatge de la Corona, destacant el seu poder de decisió, i el reconeixement que per això tindrà entre la ciutadania. També assegura que Joan Carles tornarà al territori espanyol per poc temps, ja que la polèmica que portarà la seva tornada el portarà de nou a l'exili.

Pel que fa a Isabel Pantoja, el mestre assenyala que els conflictes continuaran per als de la finca de Cantora, ja que assegura que la cantant seguirà mantenint el territori, tot i la batalla legal contra el seu fill Kiko Rivera. També assenyala a la seva filla Chabelita, que tindrà problemes amb la seva actual parella.

Sobre el príncep Harry i la seva parella Meghan Markle assegura que la seva relació passarà per una crisi, però que aconseguiran superar-la. A més, ella es veurà afectada per un escàndol familiar que la deixarà en una mala posició, assegura el tarot de Joao. Tot i això aconseguirà imposar-se a les dificultats i la seva imatge internacional s'enfortirà.

Per Joe Biden augura una salut de ferro i la cancel·lació de totes les mesures migratòries que assolaven el país, és a dir, les que havia imposat Trump.

Prediccions pel Govern

Per a l'equip governamental el futuròleg augura molta crispació per als líders Pedro Sánchez i Pablo Iglesias, que acabarà per produir una distància entre tots dos. En aquest context, preveu un protagonisme de Begoña Gómez en l'àmbit cultural.

Pel líder de Podemos preveu una crisi matrimonial amb Irene Montero, encara que podran superar-la, d'ella assegura que anirà distanciant-se a poc a poc de la política. Per la seva banda, el Partit Popular prendrà força de la mà de Pablo Casado, qui recobrarà suports i «la figura de José María Aznar li donarà un impuls gran», assegura Joao.

Respecte a VOX, el mestre assegura que serà un any complicat per a la formació, que a poc a poc s'anirà debilitant davant l'arribada de les noves eleccions. El líder de l'agrupació es veurà ficat en diversos escàndols que portaran el seu partit a la dissolució amb el pas dels anys. A més a més, també assenyala que la seva exparella, Lidia Bedman, serà un gran pilar en aquest procés.

Per a Díaz Ayuso assegura que tindrà un gran any, ja que la seva gestió política serà la necessària i adequada. No obstant això, en el personal es preocupa per una possible depressió o esgotament físic.


Comentaris

envia el comentari