La reina Letícia treu fum: «Va estar aquí a l'octubre»

El rei Joan Carles I hauria viatjat a Espanya en secret

Imatge de la reina Letícia
La reina Letícia treu fum: «Va estar aquí a l'octubre» | Gtres

Encara que s'ha rumorejat sobre el retorn de Joan Carles I després del seu exili a l'agost, totes les opcions han estat descartades. No obstant això, i segons les declaracions del paparazzi Gustavo González, l'excap d'Estat hauria tornat a Espanya a l'octubre. «L'emèrit va passar diversos dies a Madrid i va allotjar-se al palau de La Zarzuela, residència oficial del seu fill, el rei Felip VI, i la seva nora Letícia», va destacar el periodista a 'Sálvame'.

El deteriorament de Joan Carles I

El programa 'Viva la vida' va filtrar una imatge en què s'aprecia el gran deteriorament físic que ha experimentat durant els últims mesos. A la fotografia es pot veure al monarca baixant d'un vaixell al port esportiu d'Abu Dhabi, Yas Marina, i caminant amb l'ajuda de dos escortes. L'estat de salut del rei emèrit suposa una gran preocupació familiar perquè tot sembla indicar que té seriosos problemes de mobilitat.

Al desembre, Kiko Matamoros va revelar a 'Sálvame' que el rei emèrit podria haver estat a Espanya durant el mes d'octubre per sotmetre's a un reconeixement mèdic: «Em confirma Gustavo González que Joan Carles va estar a Espanya a l'octubre per a un reconeixement mèdic, va passar una nit a la Zarzuela, va estar dos dies en una finca de Barcelona i va tornar a Abu Dhabi», va assegurar el col·laborador a 'Sálvame'.

«Em diu que està absolutament confirmat, que Carlos Herrera no s'equivocava quan va assegurar a la COPE que a l'octubre tornaria a Espanya, que possiblement tenia aquesta informació directament del rei», va afegir. 

No obstant això, només el paparazzi ha confirmat el possible retorn del rei Joan Carles al seu país natal. Des de la Casa Reial no han afirmat ni desmentit aquesta informació. Així com tampoc s'ha donat a conèixer si durant la seva estada a Espanya va estar acompanyat de la reina Sofia o per algun altre membre de la seva família. Amb qui segur que no va tenir contacte va ser amb la reina Letícia, ja que la relació entre ells és nul·la.

Volia celebrar les Festes de Nadal a Espanya

Don Joan Carles I volia tornar a Espanya per celebrar les Festes de Nadal amb la seva família. No obstant això, l'agreujament de la situació epidemiològica l'ha obligat a posposar el seu retorn. Tot i això, Gustavo González ha revelat que l'emèrit no ha estat sol durant aquestes dates tan assenyalades. Segons el col·laborador de 'Sálvame', la infanta Cristina i diversos dels seus nets es van desplaçar fins a Abu Dhabi per passar la nit de Nadal amb el rei emèrit.

Els rumors del viatge de la dona d'Iñaki Urdangarin van sorgir després de descobrir que la germana de Felip VI no havia assistit a la casa de la seva sogra, a Vitòria, el dia de Nadal. No obstant això, alguns diaris locals afirmen haver-la vist per la ciutat on es trobava la seva família. A més, altres mitjans de comunicació assenyalen que el senyor Joan Carles I va passar la nit de Nadal com a convidat a casa d'un empresari britànic que té una segona residència a Abu Dhabi.


Comentaris

envia el comentari