El col·laborador Kiko Matamoros al plató de 'Sálvame'

Kiko Matamoros revela el que va estar a punt de fer amb Isabel Gemio

Kiko Matamoros ha sorprès tots els seus companys quan ha revelat que Isabel Gemio ha tingut alguna cosa a veure amb ell

Kiko Matamoros té el 'guapo' pujat i no és per menys. Als seus 64 anys llueix un físic d'infart que, en combinació amb la seva manera de ser, ha aconseguit conquerir la model Marta López Álamo, de 23 anys. Però el seu èxit en l'amor amb noies espectaculars no és cap novetat. Fent una mica enrere, la seva exdona, Makoke, és una altra model amb tipàs d'escàndol que als seus 50 anys exhibeix unes corbes perfectes que han conquerit joves com Tony Spina.

 

El pare de Diego i Laura Matamoros ha estat un seductor des de ben jove. El col·laborador ha sabut explotar les seves qualitats i ha tingut molt d'èxit amb bona part de les noies que s'apropaven a ell. L'última història de Kiko Matamoros que ha sortit a la llum i que, fins ara, ningú coneixia, el relaciona amb una altra de les presentadores de la televisió més importants del nostre país.

 

A propòsit de la polèmica desfermada per l'entrevista que María Teresa Campos va concedir a Isabel Gemio, al seu canal de YouTube 'Xerrades amb ànima', en què les dues periodistes es van atacar deixant una estampa d'allò més lamentable, Kiko va revelar la seva història amb Isabel Gemio.

 

Dos vaixells que no van arribar a port

El col·laborador de 'Sálvame' va confessar que la presentadora d''Onda Cero' va sucumbir als encants del tertulià. Entre Kiko i Isabel va haver-hi un intercanvi de paraules amb una intenció més enllà d'una amistat, però que mai va arribar. «La vaig conèixer a final dels anys 80. La cosa no va anar a més però podia haver succeït. Ella va mostrar interès en mi», va explicar Kiko durant el programa de sobretaula.

 

Segons l'exmarit de Makoke, ell i la presentadora sí que van tontejar. Kiko Matamoros es va fixar en Isabel Gemio perquè «em va semblar maca i atractiva», assegura. No obstant això, cal saber-ho tot. El 'sex symbol' de Telencinco mantenia una relació amb una altra noia quan aquesta història va passar. Qui sap: si Kiko hagués estat solter, el tonteig entre la conductora de 'Sorpresa, sorpresa' i el col·laborador hauria arribat a bon port?

 

«No va passar res perquè jo estava amb una noia» que a més es va posar «gelosa», va confessar Kiko als seus companys de 'Sálvame'. No obstant això, el pare de Laura va confessar que la presentadora sí que li va cridar l'atenció en aquell temps.

 

Chelo es veu involucrada en la història de Kiko Matamoros

Kiko ha mesurat molt les paraules a l'hora de descobrir més detalls en aquesta història que ja de per si té gràcia. El col·laborador ha deixat caure que Chelo García Cortés podria haver tingut algun interès en la presentadora de televisió en aquella època en què Kiko flirtejava amb Isabel Gemio. Entre rialles i com si es tractés d'una broma, Kiko va assegurar de manera delicada perquè cap de les seves companyes de professió es molestessin, que «em van dir que creien que d'haver passat una cosa que no va passar tu t'hauries molestat molt».