URGENT

📈 La pandèmia segueix retrocedint a Catalunya amb una baixada de tots els indicadors

Belén Esteban revela el seu pla favorit a casa amb el seu marit Miguel

La col·laboradora de 'Sálvame' i el seu marit estan enganxats a una coneguda sèrie de televisió

Belén Esteban al plató de 'Sálvame'
Belén Esteban, en una imatge d'arxiu. | EP

Fa ja diversos anys, Belén Esteban va decidir acabar d'arrel amb la sobreexposició pública de la seva vida privada. La de Paracuellos va protagonitzar en el passat nombrosos titulars pels seus escàndols i conflictes amb el seu exmarit, Jesulín de Ubrique, però des de fa un temps intenta no parlar públicament del torero ni de la seva família per petició de la seva filla Andrea.

Tant Andrea Janeiro com a seu actual marit, Miguel Marcos, sempre han manifestat la seva intenció de mantenir-se fora del focus mediàtic i Belén Esteban sempre ha donat suport a la seva decisió, demanant respecte a la intimitat de la seva família i evitant a qualsevol preu la seva aparició en mitjans de comunicació.

Belén Esteban, centrada en la seva família

La decisió de Belén Esteban de no parlar de la seva vida privada a la televisió ha provocat que el seu interès mediàtic s'hagi desplomat en els últims anys. No obstant això, aquesta és una qüestió que no li treu la son. La col·laboradora de 'Sálvame' ja ha deixat entreveure en diverses ocasions que la seva presència en els mitjans de comunicació té data de caducitat.

La de Paracuellos adora la seva feina, però el realment important per a ella és la seva família i els moments que comparteixen junts. Belén Esteban és una persona d'allò més casolana que valora especialment els plans a casa en companyia del seu marit Miguel Marcos i la seva filla Andrea.

Belén Esteban revela quin és el seu pla favorit a casa amb Miguel Marcos

Tot i que la col·laboradora no parli de la seva vida privada, sempre hi ha algun detall que comparteix amb els seus seguidors sobre les seves rutines i plans familiars. De fet, la col·laboradora de Telecinco ha revelat recentment que una de les coses que més li agrada fer a la seva llar és veure la sèrie 'La que se avecina' en companyia del seu marit. La col·laboradora ha explicat que és un moment molt especial i és l'opció ideal quan són a casa i volen relaxar-se, divertir-se i desconnectar de tot. Un pla a què a més s'uneix la seva filla Andrea sempre que pot.

«Al meu marit, la meva filla i a mi ens encanta veure la sèrie. Gràcies per fer una sèrie espanyola que agrada a tanta gent», ha explicat la col·laboradora en ple directe sobre la sèrie en la qual també apareix la seva companya de programa Paz Padilla. Belén Esteban ha desvelat aquesta divertida anècdota familiar aprofitant que l'actor Nacho Guerreros, que interpreta Coque en la ficció, ha estat al plató de 'Sálvame' per presentar la nova temporada de la ficció de Telecinco.

Belén Esteban, encara més casolana arran de la pandèmia

Ara, la parella formada per Belén Esteban i Miguel Marcos tindrà una nova tanda de capítols per ocupar el temps lliure en aquesta tercera onada de la pandèmia. Des que va esclatar la crisi del coronavirus, Belén Esteban ha restringit molt la seva vida social a causa de la por que té al virus pel fet de ser diabètica i, per tant, persona de risc. La por de Belén Esteban va arribar fins a tal punt que en els primers mesos de confinament va decidir aïllar-se a casa i no anar a treballar a 'Sálvame', cosa que li va permetre fer una secció de cuina des de casa. També va viure aquest període separada del seu marit que, en ser conductor d'ambulància, estava constantment exposat al virus.

Després de la primera onada, la col·laboradora va començar a reprendre la seva rutina diària, encara que extremant sempre les mesures de precaució i mantenint contacte amb un cercle molt petit de persones. Belén Esteban es limita a anar a la feina i a fer plans casolans amb la seva família, especialment amb Miguel Marcos. La parella no només aprofita el temps d'oci per veure 'La que se avecina', també es dediquen a fer balls virals que arrasen a Tik Tok.


Comentaris

envia el comentari