David Bustamante aclareix per fi si la seva nòvia Yana Olina està embarassada

El cantant confessa d'on prové aquest rumor que, de moment, és fals

Imatge de David Bustamante
Imatge d'arxiu de David Bustamante | Twitter (@lecturas)

David Bustamente torna a estar en el focus mediàtic amb la seva parella Yana Olina. Pel que sembla, un descuit en una de les fotos d'Instagram, en la qual es veien uns peücs de nadó, va fer saltar totes les alarmes i apuntava que aquesta parella havien a ser pares. Però Bustamante ha volgut desmentir rotundament l'embaràs de la seva parella, Yana Olina. De moment no serà pare per segona vegada ni tampoc donarà un germanet o germaneta a la filla que té en comú amb Paula Echevarría, Daniela.

«Seré oncle, no pare»

«La que està embarassada és la meva cunyada. Seré oncle, no pare», ha confessat el cantant i així ho ha explicat en primícia el diari '20 minutos'. A més, David ha explicat que, al menys de moment, no vol tornar a ser pare, pel que la seva relació amb Yana Olina, a qui va conèixer a 'Mira quién baila', es queda com està. Els rumors van saltar després que el cantant publiqués una foto en què es van veure, segurament per descuit, uns peücs.

Ara, Bustamante ha volgut ser clar i contundent amb aquest rumor, sobretot amb la premsa. De moment, serà oncle i no pare. Els peücs de la foto probablement serien un regal nadalenc per al fill o filla del seu germà i cunyada. Yana Olina, de moment, no s'ha expressat respecte a aquest tema, tot i que amb les declaracions del cantant queda més que tancat el rumor.

A l'altre extrem, l'ex de David Bustamante, Paula Echevarría, viu un moment completament diferent. La 'celebritie' està radiant i contenta en el seu sisè mes d'embaràs amb la seva parella, Miguel Torres. Aviat, donarà un germà o germana a Daniela, la filla que té en comú amb el cantant, mentre que ell ha desmentit que, almenys aquest any, li doni el mateix regal a la seva única filla. Paula està ara molt enfadada amb la premsa, ja que diversos reporters, després que Bustamante desmentís el rumor, van anar a buscar a l'actriu per preguntar-li sobre aquest assumpte.

Per descomptat, i com ja és costum, ella es va mostrar molesta davant aquestes preguntes sobre la seva exparella. De cap manera entén que se li pregunti pel ja desmentit embaràs de Yana Olina, la nòvia de Bustamante. Amb gest descarat, feia callar els mitjans que la perseguien pel carrer per deixar clar que ja no li importa gens Bustamante, i subratllar que el temps va passar i les ferides han cicatritzat, que ha creat un món nou i que el cantant ja no hi és.

Òbviament, Paula està cansada que qualsevol pas que faci David Bustamante el vulguin contrastar amb ella i viceversa. Quan ella es va quedar embarassada, molts mitjans van anar a buscar el 'triunfito' per indagar encara més. Tots dos tenen les seves vides refetes i no accepten que encara se'ls pregunti per les seves exparelles. És cert que tenen una filla en comú, però Daniela és menor i fins ara ha quedat al marge de tots aquests rumors.

A més, Paula ara mateix està embarassada i molt feliç i no accepta que el seu passat, present i futur encara giri, per a la premsa, al voltant de Bustamante. Aquesta 'influencer' tan ben apreciada pel públic prefereix callar ara que celebra, diu, tres anys d'amor amb Miguel Torres. Qui calla atorga, encara que David Bustamante també prefereix veure, callar i escoltar i seguir amb la seva vida. Tot i que la seva relació amb Yana no és tan mediàtica i ells mai han volgut presumir a través de les seves xarxes socials, ja han viscut molts moments. No tenen en ment ser pares i pretenen seguir així amb les seves vides.


Comentaris

envia el comentari