La presentadora Emma García sortint del seu cotxe mentre parla pel mòbil amb cara de preocupació

Les escenes que han indignat Emma García anant cap a la feina en ple temporal

La presentadora s'ha mostrat indignada amb les desenes de persones que van reunir-se ahir al centre de Madrid

El temporal Filomena està causant estralls al nostre país. Així, ha propiciat una gran nevada en llocs com Madrid. Això ha donat lloc a la cancel·lació de vols i trens, així com al tall de carreteres i al fet que diferents vies urbanes resultin impracticables.

Tan greu situació ha fet que molts presentadors i col·laboradors de televisió no hagin pogut arribar als platós per a treballar. No obstant això, altres rostres de la pantalla petita sí que han aconseguit acudir al seu lloc, però amb moltíssimes dificultats. I aquest ha estat el cas d'Emma García, que ha relatat la seva 'odissea' a 'Viva la vida'.

Les aventures nevades d'Emma García

La presentadora de Telecinco sí ha estat al peu del canó de 'Viva la vida' com cada cap de setmana. No obstant això, no ha tingut res fàcil arribar a les instal·lacions de Mediaset. Tant és així que no ha dubtat a explicar als espectadors l''odissea' que ha hagut de viure per a poder estar al capdavant del programa.

En concret, ha explicat que «Jo he arribat fins aquí amb cotxe i ha estat tremendament complicat. No es veia la carretera, no hi havia màquines per treure la neu, m'he trobat moltes branques i arbres caiguts. Els cotxes estaven parats uns darrere d'uns altres...».

El risc del viatge de la presentadora

Emma García no ha dubtat a comptar també que per a ella ha estat un mal glop el trasllat fins a Telecinco. I és que ha relatat que «hem vingut en direcció contrària tot el camí. A més, ens hem trobat amb moltíssimes persones que estaven passejant, esquiant i que no s’apartaven i es quedaven al mig, al nostre pas».


Tan malament ho ha passat durant el trajecte que no ha dubtat a reconèixer que «quan he arribat aquí he respirat. Tenia mal de panxa i el cor encongit». D'aquesta manera ha explicat al públic i als col·laboradors la seva aventura. En concret, als dos únics col·laboradors que van poder arribar a treballar: José Antonio Avilés i Juan Luis Galiacho.
 

L'empipament de la presentadora amb l'actitud de la gent

Tant en el seu relat com en posteriors connexions en directe a diferents enclavaments de Madrid, Emma García ha deixat veure el seu malestar. En concret, amb l'actitud d'uns certs ciutadans que han sortit al carrer de manera massiva per a jugar en la neu. Exactament quan s'ha mostrat més enfadada és quan ha connectat amb un reporter de 'Viva la vida'. Aquest estava en la Plaça de Callao, on més de cent persones estaven participant en una batalla campal amb boles de neu.

En veure aquestes instantànies, la presentadora no ha dubtat a dir: «És una bogeria, però això què és? Em sembla inadmissible No hi ha policia aquí? Estem bojos. Això és indignant». I a això ha afegit: «No saben el que fan. Bastant complicada és la situació, sobretot, als hospitals perquè aquests insensats facin això».

No obstant això, el moment en el qual la basca ha mostrat major enuig ha ocorregut després. Ha succeït quan un ciutadà li ha llançat boles de neu al reporter del programa. En aquest instant, ella no ha pogut evitar dir: «Aquest és un carallot».

Altres rostres de Telecinco afectats per 'Filomena'

Emma García ho ha tingut complicat, però ha aconseguit arribar al seu treball. No obstant això, hi ha altres companys de cadena que no ho han aconseguit. Aquest seria el cas de María Patiño, que no ha pogut presentar 'Socialité', i de l'equip de ‘Sábado Deluxe'. En concret, aquest últim espai fins i tot anit no va poder emetre's per culpa del temporal.

Això sense passar per alt que Paz Padilla s'ha quedat aïllada a la seva casa. A més, gran part dels col·laboradors de 'Sálvame' no han pogut tornar a les seves llars després del programa.