Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Anita Matamoros posant a un photocall

Anita Matamoros es trasllada a una casa d'un milió d'euros sense quasi treballar: les fotos

La filla de Kiko Matamoros ha presumit orgullosa de la seva nova llar

Anita Matamoros ha estrenat la que serà la seva nova llar. Exactament, la 'influencer' s'ha independitzat ni més ni menys que a una casa de luxe situada a Majadahonda i valorada a un milió d'euros.

«Estic de mudança! Com sabeu ja he viscut fora, però mai he creat la meva pròpia llar fins ara, amb els meus mobles», anunciava orgullosa a les seves xarxes socials. «Tinc moltíssimes ganes d'ensenyar-vos-ho tot».

L'immoble va ser comprat fa 17 anys per la seva mare, Makoke, i ara ha arribat a les seves mans. De fet, Anita ha presumit del seu nou habitatge de 174 metres quadrats mitjançant un 'house tour'.

Imatge d'Anita Matamoros posant somrient a un photocall
Anita Matamoros posant somrient a un 'photocall' | GTRES

Tot i que encara no està moblada, la jove desitja poder donar-li el seu toc i personalitat perquè vagi cobrant vida a poc a poc. Així doncs, queda clar que Anita Matamoros ha començat aquesta nova etapa després de tornar de Milà amb il·lusió, on vivia amb una amiga.

Mentre que a Madrid compartia pis amb qui fos la seva parella, David Salvador. De moment, però, la filla de Kiko Matamoros ja ha deixat clar quins són els seus racons preferits de la seva nova llar.

Fotomuntatge de les cares de Kiko Matamoros i Makoke
Kiko Matamoros i la seva ex, Makoke, continuen enfrontats | Catalunya Diari

A més a més, i per si no fos prou, té moltíssima lluminositat, el qual la té completament encantada. Entre els seus racons preferits es trobaria la cuina o la xemeneia, que segons presumeix, «és 100% elèctrica, dona calor i la brillantor de la pantalla és regulable».

I per presumir del seu nou niuet, ja ha organitzat alguns àpats especials amb amigues. No obstant això, l'únic problema a què s'enfrontaria Anita és el deute que segueix arrossegant la seva mare sobre aquest immoble.

La nova casa de la qual presumeix Anita Matamoros

Segons revelava Kiko Matamoros, encara queden uns 100.000 euros d'hipoteca per pagar. «Està embargada per Hisenda. Aquesta casa s'estava llogant», advertia.

«Però hi ha un contenciós judicial que ho ha recorregut la meva ex, que ha presentat una demanda recorrent l'actuació de l'Agència Tributària. Fins que no hi hagi una sentència ferma no sortirà a subhasta pública», confirmava.

Primer pla d'Anita Matamoros somrient i amb ulleres
Anita Matamoros està més que feliç amb la nova llar | GTRES

«Jo judicialitzo el conflicte i intento que hi hagi una resolució o una sentència ferma com més tard millor. Per a això hi ha molts instruments judicials que es poden utilitzar», prosseguia.

«Suposo que el que intentaran és una deriva en el temps, que el Suprem falli d'aquí a tres o quatre anys perquè de moment no hi ha ni sentència en primera instància i així porta dos anys», afegia Kiko.

«Què és el que pretén? Que mentrestant qui pagui el deute amb Hisenda sigui jo», els retreia a la seva ex i la seva filla. D'aquesta manera, no hi haurà sentència ferma fins d'aquí a uns quants anys, per la qual cosa Anita podria viure a la residència amb total tranquil·litat durant un temps.

Imatges d'Instagram d'Anita Matamoros.
'Stories' d'Anita Matamoros pujades a les xarxes socials | Instagram

I encara que el seu pare no s'ha oposat que la jove pugui viure a casa seva, sí que ha deixat clar que també li agradaria que els seus altres fills també gaudissin d'aquest patrimoni.

Per la seva banda, la jove segueix guanyant-se la vida gràcies als seus ingressos d'Instagram, on té gairebé 700.000 seguidors, cosa que l'ajudaria a cobrir les despeses.

D'altra banda, cal destacar que Anita Matamoros no estarà sola, sinó que compta amb un company de vida inigualable. La seva mascota, Camilo, l'acompanya en aquesta nova aventura.

El gos s'acabava convertint en un dels principals protagonistes del compte d'Instagram de la seva propietària i ella està molt orgullosa dels seus èxits. De fet, fa uns mesos, li va estar sotmetent a diverses sessions d'ensinistrament.

El cert és que Anita Matamoros travessa una etapa molt dolça, ja que aquest estiu presumia de la seva relació amb un empresari 16 anys més gran que ella, anomenat Nacho Santadreu. La parella va ser vista a Cadis, i va servir a la jove per poder recuperar la il·lusió després de la seva dolorosa ruptura amb la seva ex, David Salvador.