Jorge javier Vázquez en un plató de televisió

Les fotos que Jorge Javier Vázquez amaga per protegir el nou romanç

Aquestes fotografies han acabat sortint a la llum

A més de per la seva laringitis per patir Covid-19, Jorge Javier Vázquez és protagonista avui per l'amor. El presentador de Telecinco ha amagat unes imatges compromeses per protegir de cara a l'opinió pública un nou idil·li.

Jorge Javier, en caiguda?

És un dels presentadors clau de Telecinco. Va aconseguir, amb el seu treball a Aquí hay tomate, convertir-se en l'essencial de Sálvame. Tot i això, en els últims dies, Jorge Javier està travessant per una etapa complicada.

Es va veure obligat a absentar-se durant més d'una setmana del lloc de treball a causa de la Covid-19. Però el pitjor encara havia de venir. Després d'incorporar-se, es va veure en l'obligació d'anunciar la seva retirada durant més de dues setmanes.

Pel que sembla, la malaltia havia afectat les seves cordes vocals i patia laringitis. Dues setmanes de repòs absolut sense parlar per poder tornar a la feina amb normalitat.

Imatge de Jorge Javier amb el rostre seriós durant un programa
Jorge Javier s'ha vist obligat a retirar-se dels platós de televisió | GTRES

«Hauré d'estar com a mínim fora dues setmanes perquè tinc una laringitis postcovid que m'impedeix parlar i treballar. Estaré completament reclòs i amb repòs absolut de la veu, els últims programes em costava fer-los i he de parar inevitablement. Estic bé, però estic patint una de les seqüeles, la gola i la veu, no em recupero i paciència», escrivia.

De moment, Jorge Javier està bé de salut, però ja ha expressat les seves ganes de tornar a un plató de televisió. Encara no se sap si podrà presentar la final de Supervivents, ja que totes les opcions estan a l'aire.

Però per vistós que sembli, el presentador és avui notícia per una cosa molt diferent del seu estat de salut. Jorge Javier també és conegut per les seves històries d'amor, així com les declaracions sobre el sexe. Avui s'ha sabut que el presentador de Telecinco ha amagat unes imatges per protegir un nou romanç.

Jorge Javier, enxampat

Fa unes quantes setmanes, Jorge Javier Vázquez se sincerava sobre les seves anteriors relacions sentimentals. Tot i això, el tema pel qual avui és protagonista no té res a veure amb ell.

Jorge Javier sap què és que publiquin imatges en ple romanç i sense saber que hi ha càmeres fotografiant els seus moments més íntims. És el que li ha passat a Paz Padilla aquesta setmana, i per això ha intentat protegir-la.

La que va ser presentadora de Sálvame ha estat la protagonista de les revistes del cor per descobrir-se el seu nou idil·li. Aquestes imatges que han estat protegides fins al darrer moment han acabat sortint a la llum.

Paz Padilla per Cadis amb Fran Medina
Paz Padilla per Cadis amb Fran Medina | GTRES

A la presentadora se l'ha vist acompanyada per Fran Medina, guàrdia civil i fotògraf a qui ja coneixia des de feia temps. Tot i que les fotografies van ser fetes aquest hivern, la revista Semana ha publicat una fotografia de la parella molt acaramelada.

Fa només uns dies, l'excompanya de Jorge Javier Vázquez gaudia d'un moment de platja amb el seu nou amor. De moment, Paz Padilla no ha donat declaracions sobre això, encara que se sap que molt bé no s'ho ha pres.

Jorge Javier l'entén, ja que més d'una vegada ha estat objecte de les càmeres dels fotògrafs.

Les declaracions de Jorge Javier

Tot i haver intentat protegir Paz Padilla, Jorge Javier és un dels celebrities que menys objecció té en parlar les seves relacions sentimentals. De fet, les seves darreres declaracions no tenen malbaratament.

«En tinc només dos ex, i amb l'últim he arribat a un nivell molt més que de família. No s'ha acabat l'amor, no podíem estar junts perquè crec que amb els anys et tornes una mica company de pis. Però no sé si és un símptoma d'immaduresa no acceptar que tot això passi», explicava.

«El que mata tot és el sexe, el sexe és el dimoni perquè és allò que separa sempre una relació. Al principi és efervescent i uneix molt, i de sobte es va espaiant cada cop més», concloïa.