Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Elena Furiase

Elena Furiase descobreix en què ha invertit la seva mare l'herència de Lola Flores

Elena sap que la seva àvia va tenir problemes econòmics

Elena Furiase s'ha convertit en una de les actrius més desitjades de la crònica social i els espectadors estan encantats. Ha pres una decisió important: no participar en el negoci del cor i centrar-se en la carrera artística. Està de plena actualitat perquè acaba de donar a llum el segon nadó, però prefereix no fer declaracions.

Elena Furiase podria haver guanyat molts diners en alguna revista venent les primes fotos de la seva filla, però no ho ha fet. Considera que és un tema massa privat i prefereix tancar certes portes per protegir la família abans que sigui tard. Lola Flores li va ensenyar a desenvolupar-se amb facilitat davant les càmeres i ella no és l'única que ha après la lliçó.

Lolita Flores i Elena Furiase.
Elena Furiase té molta complicitat amb Lolita | GTRES

Elena entén que la Lola és una cara emblemàtica dins i fora d'Espanya, així que és normal que hi hagi moltes llegendes sobre ella. S'ha parlat molt del seu patrimoni, però l'única cosa certa és que l'artista va tenir força problemes econòmics. Lolita ha concedit una entrevista al Sábado Deluxe i ha explicat que l'únic que té de la seva mare és un record bonic.

Elena sap que la seva mare ha estat una de les primeres a heretar, ja que té el mateix talent que Lola Flores i sap aprofitar-ho bé. Ho ha invertit en una carrera professional que està creixent i cada cop rep millors crítiques. Lolita va provar sort al món de la música, però de seguida es va adonar que havia nascut per a la interpretació.

Furiase ha escoltat les declaracions de Lolita i n'està molt orgullosa perquè ha parlat des de la més absoluta normalitat. «L'herència de la meva mare és la meva manera de ser, no el material», ha explicat a Sábado Deluxe. Ha fet servir tot aquest talent en un projecte que està a punt de veure la llum i que promet fer història a la petita pantalla.

Elena Furiase comparteix els records de Lola Flores

Elena sempre ha tingut clar que no és una noia normal, ella és famosa des del bressol i el públic coneix tots els secrets. Afortunadament no té res a amagar, de fet és una de les cares més emblemàtiques de la premsa del cor. Tot just concedeix entrevistes per parlar sobre la seva vida privada, per això les seves paraules estan tan cotitzades.

Muntatge amb fotos Lolita Flores i la seva mare, Lola Flores.
Elena Furiase sap millor que ningú què ha passat a la família | Catalunya Diari

Furiase comprèn que la seva àvia ha fet història, per això sempre que en té ocasió comparteix alguns dels seus records. Els espectadors mai no acaben de conèixer l'aresta, coneguda popularment com la Faraona. Lolita ha explicat que una organització està preparant un museu per honorar-ne la memòria, encara que ella no sap gaire sobre el projecte.

«Hi ha un projecte de museu de Lola Flores, però no sabia que ja estava aprovat perquè ningú no m'ho ha comunicat». La germana de Rosario ha concedit l'entrevista més sincera de la seva carrera i ha deixat clar que el llegat de la Faraona no és igual que el de Rocío Jurado. «No va guardar les seves pertinences tan bé com Rocío Jurado, ella vivia el moment».

Elena Furiase ha sortit guanyant en el repartiment

Elena és conscient que pertany a una saga d'artistes, però ella n'ha heretat més: és una de les més talentoses del clan. De petita passava molt de temps amb la seva àvia i potser li ha servit per ser tan disciplinada. Gràcies al seu esforç s'ha convertit en una de les actrius més cotitzades del moment, tots volen treballar-hi.

Furiase ha rebut moltes ofertes i actualment està remenant què és el millor per a la seva trajectòria. És en un moment molt especial i no pot cometre cap error. El terreny professional també li somriu, ja que acaba de donar a llum una nena preciosa.