Primer pla de Victòria Frederica.

La reina Letícia, impactada amb el luxós estil de vida que mai no es podrà permetre

La nova vida de Victòria Frederica no agrada gens a la Zarzuela

La neboda política de la reina consort ha deixat el protocol de la família reial per convertir-se en tota una influencer. Victòria Frederica ha compartit a les seves xarxes socials alguns moments de les seves travessies més recents per Europa, Àfrica i Amèrica del Nord.

Imatge de Victòria Frederica.
Victòria Frederica és una 'influencer' | Instagram: @vicmabor

Qualsevol que segueixi Victòria Frederica a través del seu perfil d'Instagram, podrà comprovar que ronda gairebé els 200.000 seguidors. La sobriníssima del rei Felip VI no ha parat de viatjar en totes aquestes setmanes anteriors. Les seves darreres fotografies a Eivissa no han deixat de sorprendre tots els seus seguidors.

En una de les seves últimes publicacions que ha compartit, es pot veure la neta del rei emèrit amb un 'look' molt atrevit, acompanyat d'un pentinat engominat i unes llargues arracades amb brillants. Amb només 21 anys, la metamorfosi de la filla petita de la Infanta Elena ha canviat completament.

Victòria s'ha convertit en la protagonista indiscutible de tots els esdeveniments importants i en el reclam més gran de les marques més luxoses. L'agenda de la filla de Marichalar ha incrementat aquests últims 10 mesos, ja que ha hagut d'acudir a diversos esdeveniments que s'han celebrat dins i fora del país espanyol. Molts per caràcter professional o bé per gust.

Aquests viatges fora o dins del territori espanyol s'han multiplicat les setmanes anteriors, ja que ha arribat a visitar fins a cinc ciutats diferents. Tal com ha mostrat al perfil d'Instagram, Frederica s'ha desplaçat pel continent europeu, visitant Àfrica i Amèrica del Nord.

El viatge a l'Àfrica va ser curt, però va servir per descobrir les platges més especials de la ciutat, un exclusiu club de polo i els mercats emblemàtics amb artesania local. Tot i haver-se deixat coses per veure, la filla de Marichalar va afirmar que en la seva escapada al Marroc va regnar la calma absoluta. «Aquests dies estan sent pau. Assilah és preciós», va publicar al seu perfil d'Instagram.

Segons ha mostrat, moltes d'aquestes escapades les han fet amb el seu entorn més íntim. Cadascú, independentment de la causa, s'ha convertit en una experiència inesborrable.

Des del començament de l'estiu, Victòria Frederica ha aparegut a nou esdeveniments publicats. Alguns d'alt prestigi, com és la Setmana de l'Alta Costura de París, una indústria que el fascina gràcies a la influència del pare, Jaume de Marichalar.

Victòria va esperar amb grans ànsies la passarel·la de la marca francesa Dior. Hi va anar amb un conjunt de faldilla i jaqueta d'inspiració col·legiala. La neboda del Rei va ser la protagonista indiscutible de totes les mirades dels presents.

També va poder visitar Disney World a Orlando amb un grup d'amigues, on va passar una meravellosa estada gaudint de la seva nena interior. Posteriorment va viatjar a Eivissa, on es va allotjar als hotels més concorreguts i exclusius de l'illa. És allà on ha pogut assaborir els millors plats gastronòmics i s'ha desplaçat en un cotxe llogat que li costava uns 450 euros diaris.

La jove, atesa la seva gran onada de seguidors, ja es pot considerar una 'influencer' en paraules majúscules. Gràcies a aquesta oportunitat, Victòria Frederica pot accedir, com si fos una estrella, a tots els millors esdeveniments. No només la podem veure a través del contingut fotogràfic que comparteix a les seves xarxes socials, sinó que en ser neboda de l'actual Rei és carn de titular.

Per gestionar tots els projectes que li van arribant, la neta del rei emèrit també en té una representant. Victòria va realitzar la signatura del contracte a principis d'aquest any perquè li portés de la manera més òptima tota la comunicació de les xarxes socials i així poder tenir l'agenda al dia.

L'agència de representació per la qual ha fitxat és la mateixa que està portant altres cares conegudes del món 'influencer'. Entre els més destacats, la neboda de Mar Flores, Laura Matamoros, o la conegudíssima María Pombo.