Foto de Belén Esteban.

Belén Esteban trenca el silenci i posa en risc el seu futur a Telecinco

Belén Esteban reapareix per sentenciar el seu retorn a 'Sálvame'

Belén Esteban continua estant de baixa a conseqüència del contratemps que va patir fa uns mesos al plató de Sálvame. Tot i que encara no es pot reincorporar al seu lloc de treball com a col·laboradora, no perd l'ocasió de pronunciar-se sobre els temes del moment.

Ja sigui mitjançant una carta a la seva amiga Anabel a Supervivientes o entrant per telèfon al seu programa, la de Paracuellos segueix estant present. I és més, no dubta a mullar-se sobre les últimes polèmiques que es produeixen al plató. Tant és així, que es va posicionar en directe demostrant no tenir por de les conseqüències de les seves paraules.

Belén Esteban se la juga en ple directe

L'absència de Belén Esteban pesa al plató de Sálvame. Els seus companys troben a faltar la seva presència així com les seves inesperades reaccions. Per això no és estrany que, en alguna ocasió, la de Paracuellos entri en directe mitjançant una trucada telefònica.

Els dies en què la rehabilitació els ho permet, la tertuliana no es perd ni un sol dels programes de l'espai vespertí de Telecinco. Està al corrent de tot el que passa i vol que la seva opinió la tinguin en compte.

Imatge de Belén Esteban.
Belén Esteban entra a 'Sálvame' per donar suport a Lydia | TELECINCO

És per això que es va voler posicionar en l'enfrontament entre Lydia i Kiko Matamoros. El debat sobre si la periodista era o no una persona de fiar estava sobre la taula i Belén va opinar sobre això. Contra el que alguns poguessin pensar, la 'princesa del poble' va voler trencar una llança a favor de la seva companya.

«Jo he tingut amb Lydia moltes històries, moltes mogudes, però ara mateix sí que me'n refio», va dir provocant les llàgrimes a la protagonista. A més, també va voler deixar clar que, segons la seva opinió, «s'ha portat bé amb Marta (López Álamo)».

D'aquesta manera, Belén deixava clara la seva postura portant la contrària a la mateixa direcció del programa que va manifestar haver-se sentit traïda per la periodista. Però com que no hi ha res que li pugui fer canviar d'opinió, la tertuliana es va reafirmar. «Avui dia, sí que me'n refio», va sentenciar.

▶️ Belén Esteban recibe otro duro varapalo en su peor momento

Belén Esteban declara la guerra a una companya de Sálvame

La intervenció de Belén Esteban no s'acabaria aquí. Si bé la col·laboradora es va emportar l'aplaudiment del públic pel seu suport a Lozano, encara quedava alguna cosa per conèixer. Incendiar encara més el plató i preparar la seva tornada revelant de quins companys es refia i dels que no.

Patiño, Gema López, Antonio Rossi, Anabel Pantoja i Kiko Hernández van ser els privilegiats que compten amb la seva total confiança. Però encara faltava conèixer el més espinós, allò que més expectació generava, aquells als quals la Belén té cert recel a l'hora de confessar-se.

L'afortunada no va ser cap altra que Marta López, que va encaixar el cop de la millor manera possible davant la rotunditat de la seva companya. Perquè l'ex de Jesulín ho va tenir clar i no va titubejar a l'hora de dir-ne el nom. «Marta López, no és que no em refiï, però no li explicaria un problema meu», va sentenciar.

Però abans de marxar, a Patiño encara li faltava un dubte per resoldre i va posar en un compromís la seva companya. Deixant de banda els col·laboradors, la presentadora va voler saber si Belén es fiava d'Alberto Díaz, un dels directors de Sálvame.

Muntatge de Belén Esteban
Belén Esteban confessa si confia o no en el director de 'Sálvame' | Catalunya Diari

«Em fio totalment, amb les seves virtuts i les seves equivocacions, la vida no és la televisió, és el que hi ha fora de la televisió i això em val a mi», ha sentenciat. Amb les paraules, es va salvar d'una bona reprimenda per part de la direcció i es va guanyar una ovació del públic.