Fotomuntatge de Christian Gálvez, Patricia Pardo i Fran Márquez

Fran, exmarit de Patricia Pardo, envia un missatge a Christian Gálvez

L'ex de Patricia Pardo trenca el silenci i no deixa ningú indiferent

La relació sentimental acabada d'estrenar entre Patricia Pardo i Christian Gálvez segueix generant impacte als passadissos de Telecinco. El cap de setmana passat, 'Socialité' va deixar anar la bomba: dos famosos sortien junts des de fa temps. I no eren altres que la substituta d'Ana Rosa Quintana a 'El programa de Ana Rosa' i el mític presentador de 'Pasapalabra' quan s'emetia a Telecinco.

Parlem d'una notícia que va agafar molta gent amb el peu canviat. Ahir, dilluns, la mateixa Pardo ho va confirmar al programa que presenta cada matí des que Ana Rosa Quintana està de baixa.

Fotomuntatge de Christian Gálvez i Patricia Pardo
Christian Gálvez i Patricia Pardo estan junts | Catalunya Diari

Pardo va dir que estava «molt il·lusionada» amb aquesta nova relació amorosa.

En ple directe, Miquel Valls no es va poder aguantar, i es va dirigir així a la gallega: «Estàs molt guapa. Et brillen els ulls. T'he vist molt aquest cap de setmana. Estàs bé? Estàs enamorada?».

«Estic contenta i il·lusionada»

«Me l'havies de tornar. És veritat que jo et vaig donar molt pel sac el dia de la Loteria. És que en el fons, m'ho mereixo». Així contestava la presentadora fent referència al dia que va posar en un compromís el seu company en parlar de la relació d'aquest amb David Valldeperas.

«Estic contenta i il·lusionada. Com diu l'Ana Rosa, si són roses, floriran», va dir Patricia Pardo amb un somriure d'orella a orella.

Primer pla de Patricia Pardo presentant El programa de Ana Rosa
Patricia Pardo està molt il·lusionada amb la relació amb Christian Gálvez | Mediaset

A més, Joaquín Prat va voler treure els colors a la seva companya i la va convidar a participar al 'club social' del programa.

«Vols venir aquí a explicar-nos alguna cosa? Després del moment d'alta tensió amb el Miquel Valls...», deia el presentador fent un joc de paraules amb el programa que presenta Gálvez a Telecinco.

«No, gràcies», va respondre Patricia. I llavors Joaquín va tancar el tema. «Que siguis molt feliç», li va desitjar.

Fran, exmarit de Patricia Pardo, trenca el silenci de la millor manera

El que ha cridat molt l'atenció és la resposta que ha donat a les xarxes l'exmarit de Patricia Pardo. El pare de les filles de la gallega ha estat molt natural, i s'alegra que la que al seu dia va ser la seva dona sigui feliç.

Fran Márquez i Patricia Pardo
Fran Márquez s'alegra que Patricia Pardo sigui feliç | Xarxes socials

Fran Márquez i Patricia Pardo es van casar el 2014, però el 2020 es van separar. L'amor es va acabar després d'una gran crisi al si del matrimoni, però continuen tenint bona relació pel bé de les filles.

Van trencar de mutu acord i, fins ara, a Patricia no se li coneixia cap relació seriosa.

El cas és que el policia ha fet l'ullet al programa en què Christian Gálvez va triomfar a la televisió, 'Pasapalabra'.

«Amb la V: Tots en tenim una, dura molt poc, i tenim dret a fer-ne el que considerem que ens fa més feliços. Sol ser més tranquil·la i satisfactòria quan t'alegres de la felicitat dels altres», ha publicat. I ha acompanyat el missatge amb un hashtag que recalca que realment és feliç. «De tot cor», conclou.

Després d'aquesta publicació, tothom esperava una reacció de la presentadora de Telecinco, tot i que finalment no ha arribat. Sí que hi ha hagut reaccions entre el cercle més proper a Fran. I és que l'han aplaudit per alegrar-se de la felicitat de la seva exdona.