Fran Rivera se la juga a 'Espejo Público' i gairebé perd la feina

El col·laborador ha evitat pronunciar-se sobre la relació d'un company de professió

Fran Rivera ha decidit no donar la seva opinió sobre la relació entre Enrique Ponce i Ana Soria | Antena 3

Com els hi és de costum, cada dimecres 'Espejo público' fa un repàs de les portades de la setmana de les revistes del cor espanyoles. A més, amb tots els col·laboradors amb els quals compten a plató, comenten una a una les portades i els successos que corresponen als protagonistes d'aquestes. Va ser en aquell moment quan, el passat dimecres, Fran Rivera va protagonitzar un moment una mica incòmode, el qual ningú esperava. 

Fran Rivera, col·laborador del programa per fer comentaris sobre temes del cor i actualitat, es va negar a fer la seva feina perquè no va voler opinar sobre la relació del seu company Enrique Ponce i Ana Soria, la seva nova parella, a l'ésser preguntat per la presentadora substituta de Susanna Griso, la periodista Lorena García.

«Els únics que poden parlar d'això són ells»

El fill de Carmina Ordóñez ha explicat aquesta decisió de la següent manera: «És tan fàcil i tan perillós parlar de la vida dels altres, que jo no seré qui ho faci. Quan ho han fet de mi, com m'ha sentat... I, a més, com ningú ho encerta... Els únics que poden parlar d'això són ells», ha sentenciat.

«L'important és ser feliç a la vida per sobre de tot. Els teus fills, treballar i buscar la felicitat. Cada un la troba on la troba i ningú ha de jutjar res sense tenir ni idea», ha afirmat Rivera. Les seves paraules sorprenen molt perquè el torero treballa en el magazín de Susanna Griso per opinar sobre els temes proposats.

El programa d''Antena 3', després de publicar la portada de la revista 'Diez Minutos' amb la nova parella d'Enrique Ponce, va posar la d''Hola', que ha posat en la seva portada la fotografia que Enrique i Ana Soria van penjar a 'Instagram' i que de seguida van esborrar. Davant d'això, Fran Rivera preguntava si era legal, afirmant que creu que és un delicte utilitzar així les fotos de les xarxes socials personals.

Ana Soria publica la primera foto al costat d'Enrique Ponce

Ana Soria ha sorprès a tothom aquest diumenge, 12 de juliol, amb una imatge al costat del seu nòvio, el torero Enrique Ponce. A les 12 del migdia d'aquest 12 de juliol, la d'Almeria publicava un 'Instagram Stories' on es veu a la jove al costat del torero, abraçats i en una actitud acaramelada.

Sens dubte, aquesta era la imatge que la premsa de cor desitjava veure de la parella formada per Ana Soria i Enrique Ponce. A dia d'avui, el torero es troba en ple procés de separació de la seva actual dona, Paloma Cuevas, amb la qual ha estat casat més de dues dècades.

Aquesta és la primera imatge que surt a la llum de la parella per voluntat pròpia, ja que fa una setmana Lydia Lozano donava la gran exclusiva en publicar una foto inèdita d'Ana Soria i Enrique Ponce durant un cap de setmana a Mojácar, a Almeria.


Comentaris

envia el comentari