Pilar Eyre, la periodista dels secrets de rei anuncia 'una bomba a Zarzuela': «Històric»

Adverteix sobre els propers esdeveniments de la Casa Reial

El rei Felip parlant amb el seu pare el rei emèrit Joan Carles al davant de les seves filles Sofia i Leonor
El rei Felip estudia la manera que el rei emèrit abandoni Espanya | Catalunya Diari

Pilar Eyre, la periodista veterana de la Casa Reial a Catalunya, ha anunciat a través de Twitter que estem a punt de contemplar un succés històric. «Els periodistes estem nerviosos, esperant la notícia... Corren rumors, serà avui? Esperaran fins a l'agost? Saps alguna cosa? La sensació que viurem un esdeveniment històric ens manté en suspens», han estat les paraules que ha publicat a les seves xarxes socials.

La periodista insinua que la notícia podria sortir en ple mes d'agost, aprofitant un moment de menys atenció, de la mateixa manera que ho van fer amb l'anunci de l'estafa econòmica del rei emèrit.

Totes les mirades apunten que l'esdeveniment a què es refereix Eyre és l'abandonament del rei emèrit del palau de la Zarzuela després de la infinitat d'escàndols que ha protagonitzat en els últims mesos i que han provocat la renúncia a l'herència del seu pare per part de Felip VI, i la retirada de l'assignació de l'excap d'Estat.

«Pot ser un gest de l'emèrit, des de demanar disculpes a explicar la seva visió del tema, o de la Casa Reial, traient-li el títol, o traient-lo de Zarzuela... Són hipòtesis solament, perquè no ho sé», ha estat la resposta de Pilar Eyre davant d'una de les preguntes que els seus seguidors li han fet després de les seves revelacions sobre els pròxims esdeveniments de la Família Reial.

Alguns mitjans també contemplen l'opció de retirar-li el títol de rei, tot i que no és nobiliari i no pot treure-se'l sense més com va fer amb el de duquessa de Palma de la infanta Cristina. Per poder treure-se'l hauria de modificar la Constitució, ja que en un dels articles està estipulat que «La Corona d'Espanya és hereditària en els successors de SM Joan Carles I de Borbó, legítim hereu de la dinastia històrica».

No obstant això, l'última paraula sobre el destí de Joan Carles la té ni més ni menys que el seu fill i actual rei, Felip. Ell i Letícia són els que tenen el poder de decisió sobre el rumb que prendrà l'excap d'Estat.


Comentaris

envia el comentari