Primer pla de Fran Rivera parlant amb la premsa

Fran Rivera trenca a plorar en parlar amb el seu germà Kiko: «El pare estaria molt orgullós»

El torero ha mostrat públicament el seu suport al dj en aquests durs moments

Fran Rivera i Kiko Rivera són germans per part de pare, encara que durant anys van estar allunyats per temes familiars diversos, en els últims temps han estret els seus llaços.

Precisament aquesta situació és la que ha portat al primer al recolzar ara al dj. Ho ha fet de forma pública, trucant per telèfon en directe al programa especial que es va emetre ahir a Telecinco, 'Cantora: l'herència enverinada', i on Fran es va mostrar molt emocionat. I és que en aquest espai Kiko va ser més sincer que mai.

Ahir va donar a conèixer els tripijocs econòmics que ha realitzat la seva mare, Isabel Pantoja, amb Cantora, la finca que li va llegar el seu progenitor. No obstant això, també va deixar en evidència a la tonadillera per un altre motiu, ja que va revelar que ella havia mentit sobre el suposat robatori dels objectes personals de Paquirri. Totes aquestes dades van fer que Fran se sentís més orgullós que mai del seu germà i decidís donar-ho a conèixer davant l'audiència.

La lluita per les pertinences de Paquirri

Fran Rivera i Cayetano Rivera han lluitat, durant molts anys, per recuperar els objectes personals que el seu pare els va deixar. Tant és així que, davant la negativa d'Isabel Pantoja a donar-los-hi, van haver de recórrer a la justícia, i aquesta els va donar la raó. No obstant això, tot just l'endemà de la sentència, la Pantoja va anunciar que havien robat a Cantora i s'havien emportat tots aquests objectes personals.

Una versió que els germans van posar en dubte, però que Kiko Rivera va creure rotundament. No obstant això, ahir a la nit va donar a conèixer que feia molt poc temps havia descobert que la seva mare li havia mentit. En concret, va exposar que va trobar totes aquestes pertinences del seu progenitor en una habitació de la finca que sempre estava tancada. I el fet de topar-se de cara amb la realitat, va fer que el dj patís un veritable xoc: «Quan vaig veure allò, ho vaig comunicar als meus germans». És més, sobre aquesta acció de la seva mare va assegurar: «El que ha fet és un delicte».

La trucada de Fran Rivera

Després d'escoltar al seu germà, el torero Fran Rivera no va dubtar a trucar al programa de Telecinco per recolzar-lo. La seva trucada no només va sorprendre a tothom pel fet que no és habitual que aquest aparegui a la televisió, sinó també perquè se'l va poder escoltar visiblement emocionat.

La seva veu entretallada va deixar palès que havia estat plorant. Els ulls de Kiko Rivera es van humitejar en escoltar el seu germà gran, que va començar dient: «Perdoneu-me i gràcies per donar-me aquesta oportunitat. Ja sabeu que no soc molt donat a aquestes coses, però bé». Abans que continués, Kiko li va fer una petició: «Germà, només et demanaré un favor, que no expliquis el que t'he explicat». Unes paraules que van ser respostes pel torero d'aquesta manera: «Només et truco, germà, per dir-te que sento moltíssim el dolor que sé que estàs passant perquè jo he patit molt».

Amb la veu entretallada per les llàgrimes, Fran va continuar exposant a Kiko: «Dir-te que estem amb tu, que estàs sent molt valent. Tot això ens ha separat durant molt de temps, però espero que això acabi. Per descomptat, pots comptar amb mi». En aquest punt, el torero no va dubtar a manifestar: «Jo entenc que us heu informat molt bé, però, per desgràcia, hi ha molt més. He estat callat per respecte a tu, germà, perquè no passessis el sofriment i el dolor que tants anys hem passat Cayetano i jo. I t'agraeixo que estiguis aquí donant la cara».

Així mateix va exposar: «Jo sé això des de fa molts anys. A mi no m'esteu explicant res de nou. Jo això ho he patit en silenci per respecte al meu germà. I és ell el que ho està fent». En aquell moment es va trencar plorant per dir-li a Kiko: «El pare estaria molt orgullós de tu». Unes paraules que van emocionar visiblement al fill d'Isabel Pantoja. El plor li va entretallar la veu al torero, i va decidir tallar ràpidament la trucada telefònica. Això no obstant, no sense abans acomiadar-se dient: «Perdoneu-me. Bona nit. Gràcies. Kiko, un petó, germà».

La reacció de Kiko Rivera

Aquestes paraules de Fran van deixar al dj sense poder parlar. L'únic que va poder expressar va ser: «És la primera vegada que estic a la televisió i no sé què dir». No obstant això, després d'uns minuts va indicar: «He trucat als meus germans, a tots dos, per demanar-los disculpes per una cosa en la qual no tinc res a veure. Simplement he cregut a una mare, com faria qualsevol fill, fins que he deixat de creure».

I en aquest moment es va dirigir a la seva progenitora amb un missatge punyent: «Mama, per què has fet això? Quin és el motiu? M'has criat fent-me pensar que tot el que es deia Rivera no era bo, jo t'he cregut i t'he tornat a creure. M'he passat tota la vida creient que el meu avi i els meus oncles no em volien i que els meus germans no volien veure. És molt trist, perquè no sé com es pot recuperar aquest temps».