Imatge del logo de 'Supervivientes',un dels programes amb més èxit de Telecinco

Revelen els noms dels possibles primers concursants de 'Supervivientes 2021'

Telecinco ja es troba a ple rendiment preparant el programa

Cinc mesos, segons sembla, són els que queden perquè torni a la graella de Telecinco un dels concursos més exitosos. Ens estem referint a 'Supervivientes'. Tot i això, tot fa indicar que la cadena i la productora, Bulldog TV, es troben ja treballant en el programa a ple rendiment. Més encara tenint en compte que es podria avançar la seva emissió si 'La Casa Fuerte' segueix tenint baixos nivells d'audiència.

Aconseguir mantenir l'èxit de les edicions anteriors és el que es pretén que faci l'edició del 2021. D'aquí que s'estigui cuidant al màxim la selecció dels concursants. De fet, ja s'estan filtrant alguns dels noms dels famosos que acceptaran el repte de viure en una illa deserta d'Hondures.

El primer concursant oficial per a 'Supervivientes 2021'

Mitjans com 'Cotilleo.es' han precedit a revelar el nom del primer participant oficial del reality. En concret, han publicat que Mediaset ho ha confirmat i aquest no serà un altre que 'El Dandy de Barcelona'. Sinó el coneixes, has de saber que es tracta d'un youtuber i influencer que s'ha fet famós, segons sembla, per ser seguidor de VOX. Per això i per les seves particulars cançons, per la seva singular imatge i per les seves crítiques ferotges cap a determinats famosos, entre aquests, Jorge Javier Vázquez.

 

Més possibles concursants per a 'Supervivientes 2021'

No obstant això, hi ha altres 'celebrities' molt conegudes al nostre país que han començat a sonar com a possibles concursants de la pròxima edició de 'Supervivientes'. Així, en el citat portal s'han revelat diversos noms que, en confirmar-se, està clar que donarien molt joc al reality de Telecinco. Nagore Robles, assessora de l'amor de 'MYHYV' és una de les famoses que està sonant amb més força per convertir-se en una participant.

Va saltar a la fama gràcies a 'Gran Hermano' i inclús anys després va guanyar 'Acorralados', un fet que demostra que sap perfectament què significa participar en un reality. A més, compta amb una gran quantitat de seguidors que, sens dubte, donaran molta audiència. De la mateixa manera, no s'ha d'obligar que en una de les gales de 'Supervivientes 2020' Carlos Sobera va demanar que participés i la basca no va dubtar en jurar que si tornés a un reality seria aquest.

Altres famosos que podrien participar són Efrén Reyero, qui ha estat dues vegades 'tronista' de 'MYHYV'. El seu nom sona moltíssim en aquesta pròxima edició i més encara després de la seva relació amb Marta López. Juan José Ballesta, guanyador d'un Goya com a actor revelació per la pel·lícula 'El Bola' (2000), feia temps que estava allunyat dels mitjans, però la seva participació a 'Masterchef Celebrity' a 'La 1' ha fet que torni a prendre protagonisme. És una persona que reuneix valors i qualitat com el del guanyador del programa, Jorge Pérez, per ser una persona natural, amb capacitat de sacrifici, pacificadora i treballadora.

 

Altres candidats que podrien convertir-se en supervivents

El torero José Ortega Cano o Trini Ruiz, la germana de la Veneno, són dos dels altres famosos que s'està rumorejant que podrien participar en l'edició del 2021. En el cas del primer, si accepta el repte seguiria el rastre de la seva muller, Ana María Aldón, que va ser concursant l'any 2020. Això sense oblidar que també van ser concursant altres membres de la família com la seva filla Gloria Comila, Rocío Flores, Amador Mohedano o Rosa Benito.

També es podria unir Antonio Pavón, que es va haver de retirar de l'anterior programa per una qüestió mèdica i això li va provocar una gran desil·lusió. Malgrat tot, des de la direcció de l'espai es va exposar que, si es donaven les circumstàncies adequades, podria tornar a participar en el programa. D'altra banda, també es planteja la possibilitat que Tom Brusse, per exemple, decideixi marxar a Hondures. Un concursant que podria despertar molt interès per part dels espectadors perquè ara mateix es troba participant a 'La Casa Fuerte'.