El descobriment de Paquirrín que deixa en el pitjor lloc la seva mare

El fill d'Isabel Pantoja assegura que va veure la porta de l'habitació del seu pare a Cantora oberta

Kiko Rivera amb mascareta i ulleres de sol caminant per Madrid durant el juliol d'aquest 2020
Kiko Rivera ha destapat una polèmica inesperada que deixa en molt mal lloc la seva mare | Gtres

Hi havia una peça que se'ns escapava en tota la guerra de Kiko Rivera i Isabel Pantoja. No enteníem per què fins ara que Kiko no hagi decidit exigir a la seva mare la seva part de l'herència i que ho hagi fet d'aquesta manera tan contundent i deixant-la en evidència públicament perquè així acabi cedint.

El protagonista de l'especial de Telecinco ha començat dient que ell no podia explicar el motiu, ja que això era la prova principal que anaven a aportar els seus advocats en contra de la seva mare, però finalment ha estat Jorge Javier Vázquez qui ho ha comptat gràcies a les informacions que li ha fet arribar José Antonio León, reporter de 'Sálvame' i coneixedor de moltes de les coses que acostumen a passar a Cantora.

Hi ha una data que ha sonat constantment en el plató, sobre el 2 d'agost d'aquest mateix any i finalment hem sabut què va passar aquest dia. El presentador del programa ha relatat que Kiko Rivera estava a Cantora i quan transitava per un dels passadissos va veure com l'habitació de Paquirri estava oberta, una cosa insòlita i que li va deixar veure quelcom ha acabat desembocant en una gran guerra familiar.

En acabar d'obrir aquesta porta, Kiko Rivera va poder veure que en aquesta sala hi havia tots els objectes del seu pare Paquirri i que fa molts anys, Isabel Pantoja va denunciar davant la Guàrdia Civil per què segons ella havien estat sostrets de la vila. Aquest presumpte robatori va succeir just la nit següent a la lectura de l'herència del torero, quan ja se sabia que moltes d'aquestes peces haurien de ser lliurades als germans Rivera.

Kiko sempre havia cregut la versió d'Isabel

Kiko havia confiat en la versió de la seva mare i mai havia cregut que li estigués amagant res, perquè sempre que havia entrat en aquesta sala no havia vist cap evidència que s'estigués ocultant cap objecte. La periodista Paloma García Pelayo ha afegit que Kiko es va trobar aquesta porta oberta per què justament s'estaven fent uns treballs de reforma a la sala i la persona responsable es va deixar la porta oberta per error. L'avarícia d'Isabel Pantoja no coneix límits.

En cas de poder demostrar aquest engany, Isabel Pantoja podria tenir seriosos problemes amb la justícia, perquè va ser ella mateixa qui va denunciar la desaparició d'aquestes peces de col·leccionista amb la intenció de no lliurar-les a qui li pertanyien, segons l'herència que va dictar Paquirri.

Kiko Rivera ha afegit que aquesta ha estat la gota que ha fet vessar el got i és que tant ell com els seus germans han d'impartir justícia amb el desig del seu difunt pare. En aquesta mateixa entrevista, el cantant ha narrat fins a on arriba l'avarícia de la seva mare, gastant de manera desmesurada, deixant-se 2.000 euros en una tarda comprant unes maletes i que mai ha utilitzat.

La cantant busca sempre monetitzar els seus passos, tant és així que Kiko ha afirmat que durant molts anys ha estat la targeta de crèdit de la seva mare. Un importantíssim matís que gira completament la història. Kiko sempre ha estat assenyalat com el fill que s'ha aprofitat de la seva mare, i, ara, si es demostra que Isabel Pantoja ha fet un ús indegut de l'herència, tot saltaria per l'aire i seria ella qui hauria de fer front al seu fill.


Comentaris

envia el comentari