La frase de l'avi de Felip que la Casa Reial utilitza contra Letícia

La Casa Reial sempre es va mostrar contrària a la decisió de Felip VI de casar-se amb una ciutadana corrent

La reina Letícia als Premis Princesa de Girona
Letícia té un passat ple d'experiències | CatalunyaDiari

Molt abans de l'enllaç matrimonial entre Felip i Letícia, l'avi de l'actual rei va pronunciar una frase que s'acabaria convertint en una profecia sobre l'actual reina que, ara per ara, s'ha complert.

«Una reina no pot tenir passat, perquè el passat sempre és present» va dir en el seu dia Joan de Borbó, pare del rei Joan Carles I. Una frase a la qual anys més tard afegiria «que ningú hagi mai de dir que s'ha ficat al llit amb la reina» segons recull 'Cotilleos.es'.

LaCasa Reial mai va ser aliena al significat d'aquestes frases pronunciades per Joan de Borbó. D'aquí el disgust a la Zarzuela quan el llavors príncep d'Astúries va decidir casar-se amb una ciutadana normal i corrents.

El passat ocult de Letícia

Malgrat els intents de la Casa Reial per mantenir ocults certs detalls del passat de Letizia, són molts els secrets que han sortit a la llum. No és estrany que l'actual monarca tingui un passat carregat d'experiències no gaire ben vistes per la reialesa. Una jove periodista, independent, treballadora i amb una vida social molt activa. Per no esmentar a les nombroses exparelles que han relatat les seves vivències amb l'actual sobirana.

Han estat molts els secrets sorprenents que ha revelat el cronista expert en la Corona, Jaime Peñafiel, sobre la vida passada de Letícia. El matrimoni fugaç de la reina amb el seu antic professor de la Universitat, Alfonso Guerrero; el suposat avortament després de conèixer a Felip i la   llarga estada de Letícia a Mèxic, on hauria tingut diverses parelles i hauria treballat com a dependenta en un estanc.

Tràgic succés en l'entorn de la reina

No obstant això, no tots els detalls més escabrosos o sorprenents de la vida de Letícia s'han produït durant la seva vida passada. Recentment 'Vanitatis' ha publicat un succés tràgic que li va tocar molt de prop.

La governanta Elena Vergara-Jáuregui Satrústegui, del cercle d'assistents més íntim a la reina des que es va mudar al Pavelló del Príncep, va patir la terrible pèrdua del seu marit i fill després de l'incendi que es va produir en la seva casa de Sant Sebastià.


Comentaris

envia el comentari