La rica i desconeguda vida de l'excunyada de Belén Esteban

Carmen Janeiro viu envoltada de diners i poder

Carmen Janeiro, desapareguda dels mitjans des de l'estiu de 2016
Carmen Janeiro viu envoltada de diners i poder | CEDIDA

La família Janeiro sempre ha estat focus de polèmica i objectiu dels mitjans. Potser l'única de la família que ha aconseguit mantenir-se més al marge és Carmen Janeiro. La germana de Jesulín de Ubrique no està mai a primera línia, però viu envoltada de diners i poder.

I és que, com no podia ser d'altra manera, tot i la discreció amb la qual viu en comparació amb altres membres de la família, la premsa rosa ha tret a la llum la seva vida amorosa, per la qual cosa sabem que Carmen Janeiro està enamorada d'un multimilionari.

El multimilionari que ha enamorat l'excunyada de Belén Esteban

Luis Masaveu és l'home que ha captivat la cunyada de María José Campanario. Amb una fortuna de prop de 2.500 milions d'euros, el multimilionari ha volgut mantenir sempre la seva privacitat i això ha propiciat que Janeiro quedés també allunyada dels 'photocalls' i de qualsevol polèmica o rumor. 

«Encara que Carmen estigui retirada del món mediàtic des de fa anys, no deixa de ser la germana de Jesús Janeiro», ha dit Terelu Campos, qui assegura que ho ha tingut fàcil per esquivar la premsa. I és que tot i els esforços per passar desapercebut, fa uns mesos Luis Masaveu sortia als mitjans en unes imatges en banyador dins d'un vaixell, a Puerto Banús (Màlaga), amb l'excunyada de Belén Esteban.

La publicació de les fotos no ha caigut bé al si de la família Masaveu, que voldria només aparèixer en revistes d'àmbit econòmic. «Tenim un caràcter familiar amb un arrelat sentit religiós i social, basat en el treball digne, la discreció i el rebuig al dispendi i l'amor per l'art i per la música», assegurava fa uns anys Fernando Masaveu, germà de Luis, filosofia que dista molt del que representa la família de la seva cunyada. 


Comentaris

envia el comentari