David Flores i Olga Moreno parlant

La frase d'Olga Moreno sobre David Flores, el fill malalt de Rociíto: «Me'n penedeixo»

La dona d'Antonio David reconeix un únic error en la criança de David i Rocío Flores

Olga Moreno aquest dimecres es va sotmetre a l'entrevista més dura de la seva vida, de la qual David i Rocío Flores van ser els grans protagonistes.

Amb el permís, és clar, de Rocío Carrasco, que va ser el nom propi més repetit per Olga malgrat que inicialment es va negar a parlar-ne.

«Jo no vinc a parlar del meu marit ni de la mare de la Rocío i del David. Vinc a parlar del que jo he viscut durant aquests anys», deia a l'inici de l'entrevista.

No obstant això, aquesta premissa no es va arribar a complir I és que totes les preguntes que se li van fer i els fragments audiovisuals que es van emetre tenien relació amb la filla de Rocío Jurado, com era lògic d'esperar.

La guanyadora de 'Supervivientes' va haver de repassar tot el que ha succeït a Espanya mentre ella ha estat a Hondures. Un període de temps que abasta tota l'emissió del documental de l'exdona d'Antonio David Flores i l'assenyalament que ha viscut la seva família.

«M'he trobat una família esfondrada. Jo vaig pensar que la docusèrie acabaria a meitat del reality i que quan tornés ja estaria tot més calmat, que la veritat hauria sortit a la llum. Però me'ls he trobat esfondrats. Fins i tot la meva filla de 8 anys ha hagut d'anar al psicòleg després de trobar cartells de 'maltractador' al barri», deia segons abans de trencar a plorar.

Olga Moreno es penedeix d'un aspecte de la criança de David i Rocío Flores

Durant tota l'entrevista, Olga va mantenir un mateix discurs amb què va voler deixar clara la seva postura dins del conflicte familiar.

«L'únic que he fet aquests 22 anys és donar amor a uns fills que no són meus», assegurava una i altra vegada.

Davant les respostes repetides de l'empresària, diversos col·laboradors li van recordar el context de la mala relació que hi havia entre Rocío i la seva progenitora.

En tractar-se d'una dona amb problemes psicològics derivats del suposat maltractament exercit per Antonio David, qualsevol enfrontament amb la seva filla li causava molt de dolor.

«Ara que saps que li has fet mal, series capaç de demanar-li disculpes?», li va preguntar el Maestro Joao.

Ella va respondre que sí, però deixava entreveure que no tenia motius per a penedir-se de la seva actitud cap a l'exdona del seu marit.

No obstant això, Olga sí que es va mostrar penedida per una qüestió relacionada amb la criança de David i Rocío Flores. I és que la malaguenya reconeix que ha prestat més atenció al jove per les necessitats especials que té. Una situació que la va poder portar a descuidar Rocío.

«De l'únic que em penedeixo és de no haver estat més a prop de Rocío, perquè estava més pendent de David. Li he demanat perdó per això», assegurava.

Olga Moreno defensa el paper que ha exercit amb David i Rocío Flores

La supervivent va reconèixer que era conscient de la mala relació que tenia Rocío Flores amb la seva mare, però també va posar de manifest que ella no va fer res per a intentar acostar postures entre elles.

Tan sols va afirmar que més d'una vegada ha demanat a la jove que truqui a la seva mare i que a casa mai s'ha parlat malament de la filla de Rocío Jurado.

«Li hem dit a Rocío que truqui a la seva mare moltes vegades, i li ha trucat moltes vegades. I me n'alegro, tant de bo ho segueixi fent», deia la malaguenya.

Però, quins són els motius d'aquesta falta de conciliació? En primer lloc, assegura que no era el paper que li corresponia i, en segon, assenyala la mare dels nens d'escudar-se sempre en l'àmbit de la legalitat.

«Rocío Carrasco mai m'ha trucat per telèfon ni m'ha demanat ajuda. Mai m'ha dit que la seva filla l'havia insultat. Tot es feia per advocats, però perquè ella ho volia així. Jo tampoc li he trucat mai», advertia davant de Carlos Sobera desmentint el relat de Rociíto.