Froilà de Marichalar durant les seves vacances

La nova il·lusió de Froilà que la Família Reial no podrà aturar de cap manera

El fill de la infanta Helena torna de les vacances amb un objectiu clar

Froilà i Victòria Federica de Marichalar i Borbó han demostrat que ja són totalment independents i que romanen aliens a qualsevol situació vinculada a la Família Reial. Tot i els nombrosos escàndols i la recent fugida de Joan Carles I d'Espanya, els néts de l'emèrit no han volgut perdre l'oportunitat de gaudir al màxim de les seves vacances acompanyats dels seus amics més propers. 

Els dos fills de la infanta Helena i Jaime de Marichalar han passat bona part de l'estiu a Marbella (Andalusia), on han estat al llarg d'aquest mes d'agost. Els dos van ser vistos gaudint en alguns dels concerts més destacats del famós festival 'Starlite', tot i que sempre per separat i en companyia del seu propi cercle d'amics. Cal destacar que Victòria Federica ha estat acompanyada també de la seva parella, el DJ Jorge Bárcenas.

Gairebé a punt d'entrar al mes de setembre, el nebot del rei Felip VI ha hagut de fer les maletes i tornar a instal·lar-se a la capital. Segons ha publicat 'Esdiario.com', el motiu de la seva tornada seria les seves classes pràctiques de conducció

Froilà, a punt de treure's el carnet de conduir

Als seus 22 anys, el jove es troba en ple procés per obtenir la llicència de conduir. Després d'aprovar l'examen teòric, Froilà va començar les classes pràctiques i de ben segur que hi centrarà tots els seus esforços de cara a l'inici de la tardor. 

El fill de la infanta Helena va ser capturat arribant a casa seva en un cotxe d'una coneguda autoescola de la capital. Segons cita la mateixa font, Froilà duia un look còmode i informal, a més a més de la reglamentària mascareta de protecció. Després de parlar una estona amb el seu professor i acomiadar-se d'ell amb el colze, el jove va entrar a casa seva. Tot i que desconeixem quan es presentarà a l'examen, tot apunta que molt aviat veurem a Froilà conduint el seu propi vehicle. 

Froilà acomiadant-se amb el colze del seu professor de l'autoescola
Froilà acomiadant-se amb el colze del seu professor de l'autoescola | Europa Press