Carmen Lomana asseguda en un sofà d'un jardí

Se li veu el llautó: la 'relliscada' que destapa què vota Carmen Lomana

L'empresària ha sortit en defensa d'un partit polític espanyol

L'empresària i col·laboradora de televisió Carmen Lomana sempre ha estat molt activa en la vida política del país. La 'socialité' espanyola mai ha amagat les seves preferències, i en nombroses ocasions ha mostrat la seva ideologia afí a la dreta conservadora. No obstant això, el cert és que les preferències polítiques de Lomana són realment desconcertants, ja que en només cinc anys ha donat suport públicament a tres partits que difereixen entre si.

Carmen Lomana no amaga les seves preferències polítiques 

L'any 2015 la col·laboradora va passar de donar suport al partit del seu gran amic Juan Carlos Monedero, el que era el número dos de Podemos, a posar-se de ple en la política fitxant per VOX. Lomana mantenia certa amistat amb Santiago Abascal i no va dubtar a promocionar el seu partit i presentar-se com número tres al Senat per Madrid

No obstant això, tant la seva experiència política com el seu suport al partit d'ultradreta van ser breus. A través de Twitter, Carmen Lomana va manifestar el seu desacord amb algunes actituds d'Abascal, i va manifestar que aquest suport al partit es devia a una petició personal i no al fet que estigués d'acord amb el programa electoral de VOX

Lomana mostra el seu suport al Partit Popular (PP)

Durant l'emissió del programa de Telecinco 'Hormigas Blancas', on s'analitzava la vida de Julio Iglesias, Carmen Lomana no va dubtar a defensar un altre partit polític espanyol. El programa va mostrar unes imatges del cantant donant suport a José María Aznar en les eleccions de 1996, i Marc Giró va fer unes declaracions que no van agradar gens a la col·laboradora. 

«Hi ha artistes que donen més suport a l'esquerra perquè tradicionalment l'esquerra ha fet més per al col·lectiu de la cultura que la dreta», assegurava Giró. Carmen Lomana va saltar a l'instant amb una frase que va posar en relleu el partit polític al qual dona suport en aquesta ocasió: «El PP ha donat moltes subvencions al cinema espanyol». 

Tot i això, no és la primera vegada que l'empresària mostra el seu suport al Partit Popular. A mitjans del 2019, Lomana va publicar una imatge al seu perfil de Twitter acompanyada de Teodoro García Egea, el número dos del partit. «Sort i a per totes», escrivia.