App GRATIS:

📱Les teves notícies preferides ara a un click, baixa't gratis l'App de Catalunya Diari clicant aquí. T'ESPEREM!

Un conegut futbolista confirma la presència d'Oriana en les seves festes privades

La concursant de 'realities' no sap el que s'està especulant a 'Sálvame'

Oriana Marzoli
La concursant de 'realities' no sap el que s'està especulant a 'Sálvame' | Telecinco

Fani Carbajo i Oriana Marzoli van començar a llançar-se dards a 'La casa fuerte', acusant-se d'haver tingut una obscura feina que els permetia accedir a productes de luxe, com cares bosses de marca i capricis dignes d'una persona adinerada.

Aquesta acusació va començar a aixecar polseguera a l'exterior del 'reality' de Telecinco i ha provocat que 'Sálvame' hagi començat a investigar per saber si les dues protagonistes han participat en aquest tipus d'esdeveniments, en els quals han fet acte de presència persones molt influents d'aquest país, inclosos futbolistes de primera divisió.

En el cas de Fani Carbajo, ha estat la seva pròpia tieta Raquel qui ha sortit a la televisió confirmant que va exercir l'ofici més antic del món en un xalet d'Aravaca. La informació, però, ha estat desmentida per la protagonista que, a més, ha anunciat accions legals contra la seva tieta per difamar la seva imatge pública.

En el cas d'Oriana, la cosa ha anat molt més enllà i 'Sálvame' ha aconseguit trobar un futbolista que confirmaria la presència de la jove en aquestes festes privades amb futbolistes de primer nivell.

L'exfutbolista i col·laborador de televisió, Efrén Reyero, ha parlat amb el programa de les tardes de Telecinco per afirmar que ell també ha estat convidat a aquestes festes tan exclusives, on ha coincidit en nombroses ocasions amb Oriana Marzoli, la reina dels 'realities' de Telecinco.

Quin era el paper d'Oriana en aquests esdeveniments?

Segons Efrén Reyero, Oriana Marzoli participaria de forma recurrent en aquests esdeveniments, encara que no ha sabut confirmar si li pagaven per anar a aquestes festes, o bé si ho feia de manera altruista per relacionar-se amb gent molt important de la 'jet set' d'aquest país.

Faltarà veure si  Oriana, quan surti del programa, explica alguna dada més sobre la seva participació en aquest tipus de festes. Altres conegudes famoses de Telecinco com Samira Khalil o Amor Romeira també han aparegut a la televisió confirmant la seva presència en aquest tipus d'esdeveniments, que denominen treballs d'imatge, en els quals es van sentir molt afalagades pels presents.


Comentaris

envia el comentari