Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge amb les cares de Bertín Osborne i Fabiola Martínez

El preocupant futur de Carlos, l'altre fill de Bertín Osborne

Bertín Osborne ha parlat de la vida que li espera a Carlos

Bertín Osborne ha estat protagonista aquests últims dies tant per les seves 'argúcies' econòmiques com per haver concedit una entrevista. Entrevista que va cedir-li a Toñi Moreno sent un especial del programa que ell presenta, 'Mi casa es la tuya'. 

En aquesta trobada, que ha tingut lloc a la seva finca, l'artista ha parlat com mai de la seva vida privada, des d'explicar el perquè de la seva separació amb Fabiola fins a esplaiar-se sobre els seus cinc fills. I, en concret, ha posat especial interès en el futur de Carlos, el benjamí, que ara té 13 anys.

Bertín Osborne està preocupat per la vida que li espera a Carlos

El cantant ha centrat part de la seva entrevista a la seva família. Així, per exemple, ha explicat com va perdre el seu primer fill, un nen anomenat Christian que va tenir amb la seva primera dona, Sandra. Tot i això, amb aquesta va arribar a tenir després tres noies.

De la mateixa manera, s'ha referit als seus dos fills petits, fruit del seu matrimoni amb Fabiola, Kike, de 14 anys i que pateix una paràlisi cerebral des de naixement, i Carlos. Ells són la seva màxima preocupació en aquest moment, ja que les seves tres filles ja són grans i han encarrilat les seves vides.

Bertín ha manifestat que hi ha una cosa que li provoca inquietud: «Qualsevol pare o mare amb un nen com Kike té com a principal preocupació què en serà quan no estiguem nosaltres. A mi em treu molt el somni. Jo no paro cada dia de buscar-me maneres i negocis que durin en el temps, estigui jo o no estigui, per a ell».

Imatge de Bertín Osborne amb el seu fill Kike
Bertín Osborne vol deixar en les millors condicions al seu fill Kike | CEDIDA

En aquest punt, ha parlat de Carlos, ja que no vol que el seu fill petit en el futur tingui la responsabilitat d'encarregar-se de Kike. Les seves paraules exactes van ser: «Fabiola em diu que no podem pressionar-ho amb la responsabilitat que se n'ocupi perquè és massa. Home, jo espero que en el futur ho faci de 'motu proprio'».

«Però jo procuraré posar els mitjans perquè no ho hagi de fer o si ha de fer-ho que ho faci de forma còmoda i no patint». És a dir, que vol deixar una bona herència perquè els seus fills petits puguin tenir una vida feliç, tranquil·la i amb els menors problemes possibles.

Així mateix, ha quedat molt clara la passió que el benjamí sent pel seu pare, ja que els uneixen moltes coses i, entre elles, hi ha la música. Per això al programa van animar-se a cantar junts una cançó que va emocionar a Toñi i tota la família.

Bertín Osborne es posa en dubte com a pare

En aquesta trobada, Bertín va ser força sincer amb Moreno i va quedar demostrat, sobretot, quan va qüestionar-se a si mateix com a pare: «Em penedeixo de moltes coses a la vida, m'he equivocat cinquanta vegades i, probablement, si fes marxa enrere no les faria. Però del que més me'n penedeixo és de no haver vist créixer les meves filles».

«M'he perdut moments fantàstics amb elles de ben segur. El que passa és que era una altra edat i era una altra manera de viure la meva, perquè en aquella època només cantava i vivia a un avió i a la carretera», confessava.

A això hi va afegir: «L'únic que no podem recuperar en aquesta vida és el temps i jo he perdut el temps amb les meves filles. I és el que estic procurant que no m'acudeixi amb els meus fills», reconeixia emocionat.

Primer pla de Bertín Osborne
Bertín Osborne s'ha lamentat de no haver estat sempre al costat de les filles | GTRES

Alhora, deixava palès que «no he sigut mai un pare despreocupat, només he volgut que elles seguissin el seu camí. Jo no soc el pare que aconsella, jo dic que facin el que els doni la gana i si cauen, han d'aixecar-se. I si no es poden aixecar, els ajudo a fer-ho».