Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Gabriela Guillén amb el rostre molt seriós

Gabriela Guillén reapareix a Antena 3: cop molt dur a Fabiola Martínez

Gabriela Guillén ha concedit una entrevista a Antena 3

Gabriela Guillén ha reaparegut mesos després de conèixer-se el seu embaràs, i és que l'última polèmica de Bertín Osborne ha provocat que la jove acabi explotant a la televisió. Ho ha fet al programa de Sonsoles Ónega, on fins fa molt poc treballava Fabiola Martínez, ex de Bertín.

Era aquest mateix estiu quan Fabiola anunciava que havia decidit abandonar el programa per centrar-se en altres projectes.

Per tant, l'entrevista suposa un gran cop per a la model i també per a Osborne, que fins ara només havia tingut bones paraules cap a ella.

Sembla que l'última bomba que ha sortit a la llum i esquitxa directament l'artista, ha provocat que Gabriela concedeixi una nova entrevista a Antena 3.

I és que recentment Encarna Navarro, exconcursant d'Operación Triunfo, assegurava que havia mantingut una relació amb Bertín durant ni més ni menys que 15 anys i mentre ell estava casat amb Fabiola Martínez.

Unes dures acusacions que no fan més que sumar-se a les de Chabeli Navarro, que assegurava sentir-se identificada amb Gabriela Guillén. En el seu cas, perquè ella també es va quedar embarassada i es va veure forçada a avortar.

Així, ara Guillén sembla estar disposada a acabar d'enfonsar Bertín, que queda clar que no passa el millor moment.

Mentre que, per part seva, Fabiola Martínez, que sempre procura mantenir-se al marge, sembla estar totalment superada per la situació.

Gabriela Guillén reapareix a la televisió i ho explica tot

«Al principi va ser força dur, ara és quan estic gaudint realment», ha explicat Gabriela a Sonsoles Ónega. De fet, sembla que la noia finalment s'ha animat a destapar la veritable reacció que va tenir Osborne amb ella després d'assabentar-se que estava embarassada.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Segons Gabriela, ell va ser la primera persona a qui va voler trucar per explicar-li-ho. I la seva reacció la va deixar completament freda, ja que la seva resposta va ser: «M'estàs fotent?», li ha confessat a Sonsoles.

Tot i això, la jove no dubta que Bertín serà un gran pare, tal com ho està sent amb la resta dels seus fills. «Es preocupa molt per la família», assegura.

Una cosa en què també coincideix amb Fabiola Martínez, que sempre ha donat la cara pel seu ex en aquest aspecte.

De la mateixa manera, Gabriela tampoc ha pogut evitar trencar a plorar en pensar en l'actual relació que mantenen, que és gairebé nul·la. «És injust que estiguem separats per les circumstàncies», s'ha lamentat entre llàgrimes.

I, tot i això, assegura que estima el cantant, sobretot perquè li ha donat el regal més gran de la seva vida. Una cosa que els unirà per sempre.