Gareth Bale s'ha casat amb Emma Rhys-Jones

Gareth Bale es casa en secret a Mallorca

La parella s'havia compromès fa tres anys i havien intentat celebrar la boda fins a dues vegades

Gareth Bale i la seva parella des de fa 15 anys, Emma Rhys-Jones, amb qui té tres fills, s’han casat en secret. Després de  diversos intents de boda infructuosos des que es van comprometre, fa tres anys, per fi han pogut celebrar el seu casament. Ho han fet a Mallorca, a l’illa privada Tagomago, propietat de l’empresari Mathias Khun.

Una cerimònia discreta i improvisada, segons informen els diaris The Sun i Daily Star, on  van assistir 60 convidats, després que cancel·lessin la seva boda en dues ocasions: primer per la detenció del pare de la núvia, que va ser condemnat a presó per frau de més de 2 milions de lliures, i la segona vegada, a causa de la  mort del germà d’aquesta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy New Year everyone!!

Una publicación compartida de Gareth Bale (@garethbale11) el

 

Aquest enllaç tan precipitat però, no ha satisfet tothom, ja que persones del cercle íntim de la parella no hi van ser convidades i es van assabentar posteriorment del casament. Aquest és el cas de John McMurray, l’home que va ser com un pare per a Emma i la va criar el temps que el seu pare va estar a la presó per primera vegada:«No em puc creure el que han fet.  Estava esperant la meva invitació, ella em va demanar que fos el seu padrí i que l’acompanyés a l’altar», es lamentava.

 

Però tal com afirmen els esmentats diaris britànics, sembla que els recents casats, conscients de la decepció d’algunes persones del seu entorn, ja han pensat en una solució que els refaci, i tenen previst celebrar amb un convit i una festa en gran la seva boda i convidar tots els seus amics i familiars, un esdeveniment que realitzaran a final d'any.

 

També et pot interessar...