Primer pla d'Elionor

Gavi torna a Catalunya i la princesa Elionor pren una decisió

La premsa gossip en va plena: Elionor està entestada en Gavi, el futbolista del Barça

Elionor de Borbó no podrà veure Gavi a la final del Mundial de futbol de Qatar. La Selecció espanyola ha estat eliminada i torna a Espanya abans del que s'esperava. Els comentaris a diferents mitjans de comunicació sobre una possible relació entre el futbolista i la princesa no han cessat.

Fa pocs dies vèiem Felip VI demanar al centrecampista del Barcelona que li firmés una samarreta de La Selecció per a Elionor. Fins i tot alguns aficionats ja han preguntat pel tema al seleccionador nacional, Luis Enrique, o a Koke, un dels capitans de La Roja.

És possible que Elionor hagi sentit un 'amor a primera vista' amb Gavi i això li hagi fet prendre una decisió per conquistar el jove. La princesa vol estar en forma i per això s'ajuda d'una dieta el més saludable. L'hereva manté un protocol especial i summament estricte pel que fa a la seva alimentació.

Elionor i Sofia
Elionor i Sofia amb unes samarretes de la selecció de futbol | EUROPA PRESS

Una alimentació controlada i estricta

La dieta prohibeix el consum de llaminadures o menjar ràpid, hamburgueses, pizzes o patates fregides, ni productes ultraprocessats. Una alimentació basada en aliments a la planxa o bullits, productes sempre frescos. Fesols i ous per esmorzar, arròs, ous fregits i diversos tipus de pasta convenientment preparada, a més de fruits secs que sí que estan permesos.

En cas de prendre algun pastís o dolç, ha d'estar elaborat amb farina integral i sense sucre. Així és la dieta que Letícia, molt preocupada per la salut i l'alimentació de les filles, ha elegit se serveixi a Zarzuela.

Elionor fa més d'un any que és a l'UWC Atlantic College de Gal·les per cursar Batxillerat Internacional. Els aliments que ofereixen a l'internat no són gaire diferents dels que acostuma a prendre al palau encara que sí que hi ha diferències. Se serveixen, per exemple, burrets i brownies, aliments que segur no són al menú que elabora la reina Letícia.

El que menja Elionor a l'internat de Gal·les

Els horaris de menjar són també estrictes. L'esmorzar se serveix entre les 7:00 i les 7:50, el dinar de 13:00 i les 13:45 i el sopar entre les 17:30 i les 19:00. Un ritme rigorós que servirà per crear i mantenir hàbits alimentaris entre els estudiants del prestigiós centre.

Primer pla de la princesa Elionor somrient
La princesa Elionor a l'internat de Gal·les | Europa Press

Al seu dia es va parlar que el col·legi on acudia Elionor i on estudia actualment la seva germana Sofia va modificar el seu menú. Per petició expressa de la reina Letícia es van fer algunes modificacions a la dieta dels alumnes i fins i tot es revisava com cuinaven els productes. Una decisió que el Col·legi Santa María de los Rosales va prendre i que no hauria assegut del tot bé a altres pares d'alumnes.

Elionor i Gavi, una relació impossible?

Alguns mitjans apunten que és una relació impossible. Al programa Socialité es va parlar que Elionor podria haver trencat amb un company de classe. Des del citat espai donen més detalls: «un noi alt, moreno, amb cabells arrissats i barba».

Fotomuntatge de la princesa Elionor i el futbolista Gavi
Elionor i Gavi, suposada parella | CatalunyaDiari

Segons el periodista David González el noi és «brasiler i també té la nacionalitat nord-americana. Va ser admès de forma natural per la família com a amic de Elionor en les passades vacances de Setmana Santa». Apunten, a més, que ara «està il·lusionada amb el germà d'una alumna que ja és a la Universitat, amb qui intercanvia cartes».

Pel que fa a Gavi podria estar sortint amb la noia que li va entregar el número en una nota, a més hi ha imatges de tots dos en un cotxe. Cap dels protagonistes no s'ha pronunciat per confirmar o desmentir una possible relació. Segur que els mitjans seguiran els passos de Gavi ara que torna al nostre país i els d'Elionor que també tornarà properament.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp