Gema Aldón

Gema Aldón, espantada en saber on estava la seva mare quan va conèixer a Ortega Cano

Gema Aldón veu com surt a la llum el secret més ben guardat de la seva família

Gema Aldón ha tornat a encendre els ànims de la família d'Ortega Cano després de fer unes potents explicacions sobre l'entrevista prèvia a la seva reaparició a Viernes Deluxe.

Recordem que, fa escassos dos mesos, Gema Aldón també va visitar el programa de Telecinco per contestar de forma contundent Gloria Camila, filla d'Ortega Cano. Després d'aquella entrevista en què Gema va sortir reforçada, ara, es torna a asseure al plató per tornar a parlar del matrimoni d'Ortega Cano.

Imatge de Gema Aldón.
Gema Aldón també està farta de callar i pot explicar la realitat familiar d'Ana María | Telecinco

Després de veure l'avenç de l'entrevista, Leonor, la filla de Conchi Ortega, va entrar a Sálvame per aclarir certes coses sobre les declaracions sobre els familiars. La filla de Conchi no va tenir més remei que entrar al programa que presenta Jorge Javier Vázquez i ho va fer de forma contundent.

Gema Aldón se sotmetrà a una prova delicada

«Estic molt disgustada perquè em diuen que sortirà aquesta senyoreta dient que parlarà de mi», ha començat dient. Ha estat un llarg discurs que denota el nerviosisme palès en els familiars del destre a escasses hores que Gema Aldón se sent al Deluxe.

En aquest cas, Gema es posarà els cables de Conchita perquè el polígraf determini si diu o no la veritat sobre diverses qüestions familiars.

Muntatge d'Ana María Aldón i la seva filla Gema
Gema Aldón ha de donar explicacions aviat | Catalunya Diari

Leonor ha exposat que Gema Aldón no pot donar gaires detalls sobre ella perquè amb prou feines la coneix. «La vaig conèixer dos dies a Marbella abans que es casessin Ana María i Ortega Cano. Jo no em dedico als mitjans, em dedico a pentinar».

«Jo no he parlat amb ella mai. Aquesta noia no em coneix a mi de res, no he parlat mai amb ella. I jo mai he filtrat informació d'ella. No ha compartit amb mi la taula», ha puntualitzat.

A més, ha assegurat que no té cap mena de relació amb Ana María Aldón ni amb la seva filla. «Ella va venir a casa meva i el meu oncle no havia ni començat a conviure amb Ana María», prossegueix.

«Això va ser fa com 11 anys, no m'interessa la vida de ningú. Però de tant trucar a la porta, el capellà obre… Que tingui cura amb el que diu perquè, al final, se sabrà la veritat de tot. Ella sap què va dir», explicava ahir.

▶️ Vídeo del dia

Gema Aldón sap que un familiar ha parlat

Molt enfadada davant de les explicacions de Gema Aldón sobre la seva família, Leonor ha expressat que no permetrà que es diguin coses que són falses. «No m'interessa la vida de ningú, m'interessen la meva feina i els meus fills. La segona persona que va conèixer Ana María vaig ser jo, sé com la vaig conèixer i on», deixava caure.

La familiar d'Ortega Cano també ha parlat sobre la crisi matrimonial. «Ana María no m'ha de caure ni bé ni malament. Les coses personals de cadascú… Cadascú tria el que vol», ha opinat.

Imatge de Conchi Ortega Cano asseguda dins d'un cotxe atenent als periodistes
Leonor, la filla de Concha Ortega, parla clar sobre Gema | GTRES

Així mateix, ha volgut deixar clar que la família d'Ortega Cano no va dubtar mai de la gaditana quan va començar la seva relació amb el torero. Tampoc van posar peròs que Aldón es quedés embarassada del fill que tenen en comú. «No es va posar mai en dubte, ella volia un fill i el meu oncle també».

D'altra banda, Leonor agraïa a Jorge Javier Vázquez el tracte que va donar a Conchi dimarts passat des de casa seva. «Em vas semblar respectuós i educadíssim amb la meva mare i t'ho agrairé sempre», li ha confessat.