Mireia Varela i el seu gos Rufi.

L'exdona de Gabriel Rufián anomena el seu gos 'Rufi'

Mireia Varela, l'ex de Rufián, va passar-ho molt malament amb la separació

Gabriel Rufián és un personatge controvertit. Té tants adeptes com detractors. Si alguna cosa té el de Santa Coloma, és que mai deixa indiferent a ningú. Ja sigui amb una de les seves piulades o una de les seves compareixences al Congrés, el polític d'ERC és d'aquells personatges que sempre surt a les sobretaules. 

Ara, per més inri, l'última notícia sobre Rufán és del tot surrealista. Mireia Varela, la seva exparella, ha decidit adoptar un gos i posar-li Rufi. Sí, Rufi. A més a més, el gos és un llebrer espanyol. Sí, espanyol.

«Després dels sis mesos de rigor... ja és oficial! Rufi, Biel i la mare. On n'hi caben dos, ni'hi caben tres», va dir l'exparella de Gabriel Rufián a Instagram en una publiació on mostrava l'adopció del gos. 

Una separació complicada

I és que molts creuen que el gos, Rufi, es diu així pel polític de Santa Coloma. El cert és que la seva separació va generar moltíssimes notícies. Primer, a través de les fotografies d'Instagram, es va poder intuïr que Gabriel Rufián i Mireia Varela havien partit peres. Era l'any 2019. 

Però aleshores tot va patir un gir inesperat quan Varela va decidir explicar-ho a Instagram. «He acomiadat aquest 2019 plorant perquè sé que no el recuperaré. I ploro en aquest 2020 per perdre l'amor de la meva vida, al que vaig escollir com a pare del meu fill», deia. 

A partir d'aquí, el cas va anar acompanyat de diverses notícies fins que es va anar diluïnt. El que segur que no s'ha diluït, però, és el fet que Mireia Varela continua pensant (i molt!) en el polític badaloní. El seu gos Rufi, si més no, n'és una bona mostra. 

Ara veurem, doncs, si el 'cas Rufián-Varela' torna a protagonitzar titulars.