La col·laboradora de Telecinco que s'ha passat de retocs: sembla Kiko Matamoros

Diversos usuaris han criticat els retocs estètics de la col·laboradora

La periodista i col·laboradora Gema López passejant a Madrid l'any 2019
La col·laboradora de 'Sálvame' probablement no esperava aquestes respostes dels seus seguidors | Gtres

Malgrat que Gema López porta sense aparèixer per 'Sálvame' des que va coincidir amb Marta López, qui va ser acomiadada per la seva mala actitud enfront de les mesures imposades per Mediaset amb l'objectiu d'evitar l'expansió del coronavirus, la col·laboradora sí que està activa en les seves xarxes socials.

Fa tan sols un parell de dies que va penjar en el seu compte d'Instagram l'última foto que ha publicat fins al moment. Una imatge en la qual surt molt somrient, recolzada sobre el que sembla ser un balcó i la muntanya de fons i amb la següent frase acompanyant la instantània: «Jo sóc d'un altre conte, d'on les princeses se salven soles».

Còpia dels seus companys

Es tracta d'una imatge en la qual Gema surt espectacular i enlluernadora, tant que fins i tot els seus propis seguidors l'acusen que no sembla ella.

«M'encanta la frase!! Però deixa de fer-te coses en la cara perquè cada dia t'assembles més a Matamoros», és el comentari que li ha deixat una de les seves seguidores, qui l'arriba a comparar amb Kiko Matamoros pels constants retocs estètics que es fa el col·laborador. 

Una altra de les internautes també l'ha comparat amb un altre personatge de Telecinco: María Patiño. «Doncs que es copia de la Patiño amb els retocs». 
 

Crítiques a la col·laboradora de ‘Sálvame'

A més, dels retocs que s'ha fet, la seva roba i el seu nou pentinat també han estat diana de crítiques. La mateixa fan que li ha comparat amb el pare d'Anita Matamoros, per exemple, també ha fet un comentari sobre això: «M'encanta com vesteixes gairebé sempre, però avui... Un horror la samarreta».

«Porta perruca, més els retocs en la cara. Es nota molt la perruca», «Ho sento, no sembla ella», «Horrible samarreta» o «Déu meu!! Més retocs, no! Buff, que fictícia», són alguns dels molts comentaris que li han deixat a la foto.


Comentaris

envia el comentari