Antonio David confessa: La feina que Rocío Flores ha deixat definitivament

També ha desmentit la suposada baralla entre la seva filla i el nòvio

Rocío Flores durant un debat de Supervivientes
També ha desmentit la suposada baralla entre la seva filla i la seva parella. | Mediaset

Antonio David va donar la cara per la seva filla Rocío Flores la tarda del dimarts a 'Sálvame'. El col·laborador ha negat la suposada baralla en una platja de Màlaga entre la jove i el seu nòvio, Manuel. «No ha passat res. Rocío se'n va anar al cotxe a recollir el carregador del mòbil i després van marxar cap a una gelateria», afirmava el pare de la jove durant el programa d'ahir. Al seu torn, Antonio David Flores explicava la raó per la qual la seva filla porta tant temps allunyada de la televisió.«Rocío està allunyada dels mitjans perquè ella mai hi ha estat present. Em va defensar a mi a ‘GH VIP 7’ i va participar a 'Superviventes' perquè la gent la conegués una mica, jo crec que amb això és suficient», ha explicat a ‘Sálvame’ el col·laborador, confessant a més que la seva filla ha deixat l'activitat de nutrició i dietètica que duia a terme. Segons ha explicat Antonio David, Rocío Flores va deixar abans de la seva participació a ‘Superviventes’ l'activitat professional en la qual treballava.


Pare i filla desmenteixen la baralla de Rocío amb el nòvio

La neta de Rocío Jurado també ha volgut explicar la veritat de la baralla a tots els seus seguidors després de tots els comentaris rebuts en les últimes hores i ha resolt el tema.


«Com que esteu revolucionant Instagram, ho explicaré tot per fer fora tota mena de dubtes. Vam anar a menjar al restaurant d'uns amics meus. Vam demanar massa menjar, érem només dos, i bàsicament vam demanar que ens ho posessin per emportar, perquè no som de llençar menjar... Això va passar», ha dit. «Si alguna cosa he après amb el temps, és que de res em serveix enfadar-me i passar-ho malament», ha afegit.


Comentaris

envia el comentari