Primer pla de Gema López.

Gema López parla del sou de 'Sálvame' i destapa una gran polèmica

Gema López es pronuncia sobre el sou a 'Sálvame'

Gema López ha fet saltar totes les alarmes en pronunciar-se sobre un dels temes més controvertits de la televisió: el seu sou a Sálvame. La periodista sempre s'ha caracteritzat per mantenir la seva vida privada allunyada de la personal, però sembla que la col·laboradora volia deixar clara la seva postura.

Sempre s'ha especulat molt sobre el sou dels col·laboradors de Sálvame, una de les grans incògnites del programa. Ara, Gema López, una de les més veteranes, ha posat una mica de llum sobre el tema en qüestió i les seves paraules han sorprès i molt els espectadors del programa.

Gema López parla del sou dels col·laboradors de Sálvame

Va ser durant la tarda passada quan Gema López va fer un comentari que va aixecar molta polseguera. Els col·laboradors, com és habitual, es trobaven discutint entre ells després de debatre sobre el tema de Jorge Pérez i Alba Carrillo.

Primer pla de Gema López seriosa a 'Sálvame'.
Gema López revela el sou que cobren els col·laboradors de 'Sálvame'. | Telecinco
 

Tant Kiko Matamoros com Kiko Hernández estaven donant la seva opinió enèrgicament sense deixar parlar a la resta de col·laboradors. Carmen Borrego, farta de la situació, va decidir rebel·lar-se i demanar la paraula per donar el seu punt de vista sobre el tema.

Tot i això, Jorge Javier Vázquez avisava la germana de Terelu Campos que aquest tema ja estava tancat. Però la col·laboradora tenia clar que no es quedaria amb la paraula a la boca i donaria la seva opinió:

«Bé, però jo diré això perquè fa una hora que intento parlar. I no me n'aniré d'aquí sense dir-ho. Però no hi ha manera, cony, ja està bé», sentenciava la col·laboradora.

Però la polèmica va venir després, quan la seva companya de programa, Gema López, enviava una advertència a Borrego per la seva actitud.

Gema va assegurar a Carmen que encara que no parlés «el sou seria el mateix». «Escolta, Carmen, que ens pagaran el mateix, dona», se sentia a López de fons. D'aquesta manera, la periodista donava a entendre que encara que no parlés, els seus guanys econòmics no es veurien perjudicats.

I és que els col·laboradors del programa cobren el mateix tant si parlen com si no ho fan. Les paraules de Gema López van ser recollides pels usuaris de les xarxes socials, que no van dubtar a mostrar la seva sorpresa davant d'això.

Encara que a la col·laboradora no li agrada gaire mullar-se en aquesta mena de coses, aquesta vegada no s'ha pogut mossegar la llengua.

L'última polèmica de Gema López contra Adela González

Però aquest no ha estat l'únic comentari polèmic de la periodista en els últims dies. Gema ja ha demostrat que no té pèls a la llengua i que no té cap pudor a l'hora d'expressar el que pensa.

La col·laboradora tornava a aixecar polseguera després del seu comentari a Adela González per recriminar l'actuació a Lydia Lozano al Mediafest Night Fever.

Primer pla d'Adela González somrient en un photocall.
Adela González rep un menyspreu de part de la col·laboradora Gema López. | GTRES
 

Adela li etzibava un «A veure, tu cantes como el orto, ja t'ho dic jo». Però Lydia s'ho va prendre de la millor de les maneres. «M'encanta aquesta frase, com el cul a l'Argentina», afirmava Lozano. Carmen Borrego, alhora, va assenyalar: «Senyora, que agradable que ets».

Aleshores va ser quan Gema López no va poder quedar-se callada i va deixar anar un comentari directe a la presentadora: «Te n'adones, oi? I semblava bona quan la vam comprar», sentenciava a González.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp