Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Gema López.

Gema López, preocupada en descobrir el que el seu cap guarda a casa

Gema López s'ha quedat sense paraules després de descobrir la veritat

Gema López no ha pogut evitar preocupar-se en conèixer què és el que el seu cap ha estat guardant a casa durant tot aquest temps. I és que, fa una mica més un any, va passar una cosa que va canviar la seva vida per sempre.

El passat 26 de juny de 2021, la vida d'aquesta periodista del cor i de la resta dels seus companys de Sálvame va canviar completament. Després de diversos mesos lluitant amb la seva malaltia, Mila Ximénez va morir. No va poder superar el càncer de pulmó que patia.

Això va provocar que tots els treballadors de La Fábrica de la Tele patissin un dol molt profund que, a hores d'ara, no han aconseguit superar. I tot i que durant molt de temps han estat evitant parlar del tema, la veritat és que ja li han perdut la por.

Gema López
Gema López està molt emocionada pel que acaba de passar. | GTRES
 

Ara el cap de Gema López és a només un pas d'homenatjar la seva gran amiga com ell ho sap fer millor: a través de les paraules.

Gema López lamenta que s'hagi guardat això durant tant de temps

Gema López no ha pogut evitar emocionar-se després de llegir les últimes declaracions de Jorge Javier Vázquez. Aquest dimecres 9 de novembre, la revista Lecturas ha publicat en exclusiva l'última entrevista del presentador, coincidint amb la publicació del seu llibre Antes del olvido.

En aquesta obra literària, el de Badalona ha plasmat el gran dolor que la mort de Mila ha deixat dins de la seva ànima. I és que, des que la seva gran amiga i companya de feina ens va deixar, el comunicador no ha tornat a ser el mateix.

Gema López i Jorge Javier Vázquez
Gemá López s'assabenta dels detalls de la nova novel·la de Jorge Javier. | CatalunyaDiari
 

«Abans no estava preparat i, per no acceptar parts de la meva vida, deia que era una autobiografia novel·lada. I és veritat que en certes parts hi havia recreacions i aspectes novel·lats, però aquesta vegada és totalment veritat i jo crec que per això fins i tot la gent que em coneix es queda tan impactada».

Després de la mort de Ximénez, el cap de Gema López va caure en un profund bloqueig emocional que no li permetia expressar el seu dolor i els seus sentiments.

«He estat molt de temps sense sentir absolutament res. Jo crec que he tingut un bloqueig d'emocions absolut i és ara quan estic fent el veritable dol, el de plorar», ha confessat Jorge durant aquesta emotiva entrevista.

A més, ha confessat que la pèrdua de la seva companya de vida va ser allò que va impulsar la creació d'aquesta nova novel·la. «Crec que vaig començar a escriure gairebé el mateix dia que ella va morir».

«Ara molta gent em diu: 'Mare meva, com vas poder fer el programa el mateix dia que ella va morir. Quina professionalitat'. I és que no va ser ni professionalitat ni res, simplement estava en xoc i per això ho vaig poder fer».

El company de feina de Gema López creu que «va ser una de les maneres» que va tenir per enfrontar-se «al dolor de la pèrdua».

El cap de Gema López comparteix alguns detalls del seu llibre

Fa uns dies, el company de plató de Gema López va fer servir la seva última entrada de Vidas propias, el seu bloc de Lecturas, per compartir amb tots els seus lectors alguns dels detalls de la seva nova obra literària.

«Arriben a casa unes caixes de l'editorial amb què publico el llibre. Dins hi ha diversos exemplars d'Antes del olvido», va començar relatant el presentador de Telecinco.«Estic tan nerviós que soc incapaç d'obrir-les».

Jorge Javier Vázquez plorant
El presentador ha escrit el seu llibre més íntim. | Mediaset
 

Jorge Javier estava boig perquè arribés el dia de la publicació de la seva nova novel·la, dedicada, en gran part, a la gran Mila Ximénez. I és que ell està convençut que, a partir d'ara, la seva vida «ja no serà la mateixa».

«Antes del olvido és el meu llibre més personal. El meu llibre més atrevit, però alhora més tendre. El vaig escriure, entre altres motius, perquè la gent em conegués».

I és que, després de gairebé trenta anys dins dels mitjans de comunicació, el cap de Gema López tenia la necessitat de compartir amb tots els seus seguidors alguns dels moments més íntims de la seva vida. «Ara puc dir: 'Aquest soc jo i, després de tants anys, ja no tinc por de sincerar-me'».