Primer pla de Gema López.

Gema López s'emprenya i assegura que ha deixat de treballar a 'Sálvame'

Gema López no ha deixat ningú indiferent amb la seva reacció

Gema López és una col·laboradora de Telecinco que fa molts anys que treballa a la televisió com a tertuliana als programes del cor més capdavanters.

A Gema López la vam conèixer fa anys i es va convertir en tota una estrella, així com la resta de col·laboradors de l'extint ¿Dónde estás, corazón? d'Antena 3. Era un espai on compartia plató amb Chelo García-Cortés, Antonio Montero o María Patiño, i aquest era presentat pel mític Jaime Cantizano.

Però, Gema va decidir fa temps, més concretament, fa una llarga dècada, marxar de la cadena d'Atresmedia amb la resta dels seus companys que formaven l'exitós espai d'Atresmedia. Per això, ja fa molt de temps que treballa a Sálvame, per a satisfacció dels seus milers de seguidors.

Gema López s'enfada com mai i assegura que ho deixa

A les xarxes socials, Gema és àmpliament seguida pels seus fans. I és que són molt habituals els diferents 'outfits' que la col·laboradora llueix als programes de la cadena de Fuencarral.

Gema López i Jorge Jabier Vázquez
Gemá López ja sap que el programa de Jorge Javier Vázquez no continuarà divendres | Catalunya Diari
 

La veritat és que ha trobat un lloc a Sálvame i és una de les tertulianes que parla amb més rigor de certs temes. També és de les més prudents a l'hora d'opinar sobre altres assumptes més espinosos perquè té molt de 'carrer' pel fet que ha passat milers d'hores als platós de televisió.

Ara, Gema es troba en una situació compromesa perquè li ha disgustat que Viernes Deluxe tanqui les portes. Ha estat un programa en què ha col·laborat alguna vegada, tot i que el seu treball principal a Telecinco té cabuda especialment a Sálvame Diario.

Telecinco posa cap per avall la graella, per a sorpresa de Gema

La veritat és que el Deluxe tanca les portes en l'horari de divendres a les 22:00. Telecinco va decidir que aquest espai no podia competir contra un gegant com La Voz i les paupèrrimes audiències dels últims mesos han fet prendre aquesta decisió a la cúpula de Mediaset.

Gema López
Gema López no s'esperava aquesta notícia | GTRES

Volen recuperar un format que ha donat grans dades de 'share' quan hi han recorregut. Estem parlant del Sálvame Mediafest, tot i que ara li han canviat el nom i es diu Mediafest Night Fever. Aquest reemplaçarà Viernes Deluxe des d'aquest mateix divendres per veure si poden fer front d'una vegada per totes al programa presentat per Eva González.

Així, Gema s'ha quedat descol·locada en veure que Viernes Deluxe tancava les portes. Però el que no s'esperava és que malgrat els rumors que indicaven que el Deluxe moria per sempre, Mediaset ha programat aquest longeu programa per a un dia més tard.

Gema es queda més tranquil·la després de saber que era una falsa alarma

Ara seran els dissabtes quan puguem veure el programa de cor de Telecinco. Un espai on s'entrevista els famosos més sucosos del nostre país i es debat sobre els realitys més candents de la cadena.

Aquesta mateixa setmana, Viernes Deluxe tornarà una vegada més al sisè dia de la setmana, després d'una infinitat de canvis durant els darrers temps. Però la veritat és que aquest format substituirà el presentat per Carlota Corredera, que portava per títol ¿Quién es mi padre?.

A causa de les males audiències, la cadena de Fuencarral ha decidit prescindir de l'espai que dirigeix la presentadora viguesa. Ara, ja està pensant en quin format recol·locar-la, perquè Carlota encara té contracte amb Mediaset.

De moment, Gema s'ha quedat més tranquil·la en veure com Viernes Deluxe continua més fort que mai. Tot i que Diego Arrabal assegurés fa unes setmanes que el Deluxe seria història d'aquí a molt poc temps, encara haurem d'esperar per veure si es compleixen els vaticinis del paparazzi.