Rocío Flores

Rocío Flores reconeix la notícia del bebè i el seu amic publica la foto més especial

La fotografia ja circula per totes les xarxes socials

Ja no col·labora en cap plató de televisió, però sembla que perquè Rocío Flores deixi de cridar l'atenció encara queda molt.

La jove ha decidit des de fa temps que el seu fort no és donar declaracions, per la qual cosa les ha deixat de banda. En poc temps ha viscut la reaparició de la seva mare, la separació del seu pare i diversos rumors d'infidelitat en la seva relació.

Tres temes personals amb què no ha tingut més remei que defensar-se públicament. Ara passa d'això i gaudeix de la seva nova etapa familiar. Una que crida molt l'atenció aquests dies: la noia ha reconegut això del bebè i un amic seu ha publicat la fotografia.

Rocío Flores i la seva vida familiar

Des que va complir la majoria d'edat, tenia molt clar que el seu fort no era la televisió. Ella estava centrada en els seus estudis de dietètica i nutrició. Tot i això, la reaparició mediàtica del seu pare, després de quatre anys en silenci, ho va canviar tot.

Primer pla de Rocío Flores fa temps
Rocío Flores posant per primera vegada al plató de 'Gran Hermano'. | GTRES
 

Rocío va acceptar col·laborar a Gran Hermano VIP perquè Antonio David guanyés el concurs. No va aconseguir el seu objectiu, però sí un lloc a Mediaset. Des de llavors, Rocío ha col·laborat en nombrosos programes i fins i tot ha participat en algun.

Ara, no queda res de tot això. Des que es va confirmar que no formaria part de la nova temporada d'El programa de Ana Rosa, no ha tornat a trepitjar un plató. La seva presència a la televisió s'ha esfumat, però no la seva idea d'unió familiar.

La noia continua igual d'unida al seu pare, malgrat que prengués la decisió de separar-se d'Olga Moreno, la seva dona des de feia 20 anys. Amb el seu germà presumeix d'un vincle especial i amb el seu xicot, Manuel Bedmar, tot continua tan passional com sempre.

Foto de Manuel Bedmar i Rocío Flores.
Rocío Flores posa amb Manuel Bedmar i demostren que tot dins de la seva relació va bé. | Europa Press
 

Així doncs, si alguna cosa ha quedat clara després d'anys al focus mediàtic és que a Rocío Flores li agrada tenir una relació familiar molt estreta. Un motiu més que suficient perquè aquestes últimes setmanes es parlés molt del seu suposat embaràs.

La decisió de Rocío

La noia no ha estat notícia aquests dies per la mala relació que manté amb la seva mare. Ho ha estat per les ganes que té de ser mare. No és la primera vegada que mostra a les xarxes com té cura de la seva germana petita.

Tot i això, la notícia es fa esperar. Aquest cop, Rocío no ha anunciat el seu embaràs amb Manuel Bedmar. Tot i que l'arribada d'un nou membre seria una bona notícia per a tothom, aquesta vegada no ha estat així.

«Sé que vol ser mare i a mi m'encantaria ser avi, el que ha explicat és real. Amb Lola es va posar molt insistent i estava tota l'estona dient que volia un germà. Tot i que, preferentment, una germana», deia Antonio David fa uns mesos.

La fotografia que tots volien veure

Aquesta vegada Rocío és notícia per l'arribada al món del quart fill d'un dels seus millors amics. Parlem de Jorge Pérez, el guàrdia civil amb qui la jove va mantenir una estreta relació durant el seu pas per Supervivientes.

Foto de Jorge Pérez i Alicia Peña al bateig del seu quart fill.
Jorge Pérez i Alicia Peña al bateig del seu quart fill. | Instagram: @jorgeperezdiez
 

Jorge ha compartit aquest gran moment amb tots els seus seguidors amb una fotografia que ha entendrit tothom, fins i tot a la mateixa Rocío Flores.

Amb el guàrdia civil és un dels pocs amb qui Rocío Flores encara parla després del seu pas per l'illa. Per això, la noia ha sentit aquest esdeveniment tan especial com seu.