Imatge de Georgina Rodríguez

Georgina Rodríguez revela el secret sobre la mare de Cristiano Ronaldo

Georgina Rodríguez ho ha deixat clar a Dolores Aveiro

Georgina Rodríguez és una influencer que cada cop té més notorietat a escala internacional per mèrits propis. La veritat és que aquesta fama la té ben merescuda i no només per estar al costat d'un dels futbolistes més rics del món. També per formar una família feliç amb ell, que resulta envejable per als seus milions de seguidors, encara que no sempre és or tot el que llueix.

A totes les famílies, sempre hi ha relacions que no acaben de quallar. I això li passa a Georgina, que no professa un gran afecte a la mare de la seva parella.

Al principi, per a Georgina Rodríguez la família és una cosa important. Però la veritat és que fa uns mesos va sortir a la llum que la relació entre la influencer de Jaca i la mare de Cristiano Ronaldo no era la millor.

Georgina Rodríguez destapa el secret més gran del seu familiar

De fet, corrien seriosos rumors que no es portaven gens bé i es va demostrar el Nadal passat. Es va poder comprovar perquè tant Georgina Rodríguez com Dolores Aveiro, mare de Cristiano Ronaldo, no van voler coincidir per diferents discrepàncies al passat.

Muntatge de Georgina Rodríguez i María Dolores Dos Santos
Georgina Rodríguez i Dolores Aveiro podrien haver acostat postures. | Trendings

Però sembla que tot ha canviat per al benestar més gran de la família del futbolista portuguès. Aquest només busca la tranquil·litat després d'haver-se llaurat una carrera reeixida al món del futbol.

Sembla que el divuit  de febrer passat s'haurien establert les bases perquè hagi començat una reconciliació entre Dolores Aveiro i Georgina. I tot després d'una vetllada en què van compartir taula i estovalles en un luxós restaurant de Riyadh.

Georgina Rodríguez sap que la reconciliació és més a prop que mai

Des de fa mesos, Cristiano Ronaldo està jugant a un dels equips més importants d'Aràbia Saudita. I la veritat és que no canviaria per res del món la decisió que va prendre l'estiu passat després de deixar de la pitjor forma el Manchester United.

Foto de Cristiano Ronaldo i Georgina Rodríguez en un photocall.
Georgina Rodríguez sap que Cristiano Ronaldo vol que enterrin la destral de guerra. | GTRES

La veritat és que la mare del portuguès ha viatjat des de la seva Madeira natal amb el germà d'aquest, Hugo, a veure el seu altre fill en el nou destí de vida. El cas és que l'objectiu de la visita dels familiars del portuguès no era un mer acostament amb Georgina Rodríguez. O almenys no era el que buscava la mare del futbolista quan hi va viatjar.

Georgina Rodríguez posa de part seva perquè acabin les hostilitats

Això sí, Cristiano va deixar ben clar al seu germà que intentés posar fi a aquesta relació tan tempestuosa entre la seva mare i la seva dona. Amb tot, la veritat és que el sopar, que van repartir tots, sembla que ha estat el punt d'inflexió per intentar arribar a una reconciliació que ha costat més del que cal.

I és que ajuntar-les per sopar a Riyadh després del que va passar per Nadal, on la família de Cristiano es va mantenir lluny de la influencer oscenca, és tot un èxit.

El cas és que després del que va passar la setmana passada, Cristiano Ronaldo està content per això. Alguns dels presents al sopar asseguren que l'esmentada vetllada «va transcórrer amb total normalitat».

Així doncs, aquest pot ser un pas definitiu perquè Cristiano vegi que la seva família i la d'una persona tan important per a ell, com és la seva dona, es portin bé. I així, puguin deixar enrere les picabaralles del passat que no condueixen a res positiu en la seva vida actual.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!