Primer pla de Miguel Bosé

Miguel Bosé ja no amaga el secret sobre què ha passat amb Nacho Palau

Miguel Bosé s'ha anat acostant a Nacho amb el temps

Miguel Bosé no va acabar precisament bé la seva relació de 26 anys amb Nacho Palau. En els darrers mesos, hi ha hagut un acostament entre ells arran de la malaltia de l'escultor. Però també s'han anat descobrint detalls que havien estat en secret durant molt de temps.

L'exconcursant de 'Supervivientes' va revelar fa poc que la seva intenció era recuperar la cordialitat amb el cantant. I, pel que deixen entreveure a les diferents entrevistes que han concedit, la normalitat ha tornat a les seves vides. Han deixat enrere les diferències per centrar-se en el que és realment important.

Nacho va fer una crida al seu dia a Miguel Bosé perquè «això s'ha d'acabar». Va explicar que el seu únic desig és que «tot li surti bé i vull que tinguem més relació pels nostres fills». Aleshores la seva amistat era escassa.

El valencià no pensava que la situació acabaria fent un gir radical en qüestió d'uns mesos. Fins al punt que la seva exparella s'acabaria convertint en un dels seus grans suports per enfrontar-se al càncer. En les últimes hores, ha concedit unes declaracions on confirma com es porten de bé i l'admiració que sent per Cristian Viella, el xicot de Nacho.

Fotomuntatge Miguel Bosé i Nacho Palau
Nacho Palau s'ha donat suport a Miguel durant la malaltia | Telecinco - Instagram

L'entorn de tots dos està molt satisfet amb el pas que han fet. Després de tants anys compartint la seva vida no podien distanciar-se així. Sobretot tenint en compte el benestar dels quatre fills que en tenen.

Hi va haver un gran conflicte entre ells a causa de la custòdia dels menors. De fet, l'assumpte encara continua a les mans dels tribunals. Però no es descarta que s'obri un diàleg que permeti resoldre el cas favorablement per a tothom.

Miguel Bosé s'ha convertit en una peça essencial a la vida de Nacho Palau, ja que és habitual que a vegades hi recorri. El valencià sempre s'ha mostrat molt agraït al seu ex. De fet, se'n recorda molt sovint.

«Quan vaig perdre la veu, vaig sentir molta empatia amb Miguel», se'l va poder escoltar en l'avenç de 'Déjate querer'. Va explicar que «em va dir que estava amb mi, que no em preocupés». Això va suposar tota una injecció d'ànim per a l'escultor, que respirava molt més tranquil després de comprovar el canvi a la relació.

De fet, sempre ha tingut molt clar que si li ha passat alguna cosa, sempre podria comptar amb el cantant. S'encarregaria dels seus fills, que era la seva preocupació més gran. Així ho hauria transmès en privat, però també ho ha confirmat en públic.

Imatge de Miguel Bosé i Nacho Palau.
Nacho Palau i Miguel Bosé van ser parella durant 26 anys | Europa Press

Miguel Bosé confirma que parla molt amb Nacho

Miguel Bosé ha donat mostres que en els pitjors moments va saber estar a l'altura. És una cosa del que ningú no dubtava. Confirma en les últimes declaracions davant els mitjans que «Nacho Palau està estable, està bé».

Explicava que «parlem molts», cosa que demostrava que havien posat fi a diversos anys de confrontació. Només tenia bones paraules per a ell. «És un tipàs, ha refet la seva vida i té una parella que és un mega súper tipus», va apuntar.

Indiquen que va ser l'intèrpret d''Amante bandit' el que va fer el primer pas. El que es va acostar a la seva ex per preocupar-se pel seu estat i transmetre-li els ànims en uns moments delicats.

Miguel Bosé li va dir que «si et passa alguna cosa, jo em faré càrrec dels teus fills», segons un mitjà mexicà. Nacho sembla molt recuperat de la seva malaltia i a més ha aconseguit recuperar l'amistat amb el seu ex. Per tant, té motius per somriure de nou.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!