Pedro Aguado

Pedro Aguado reapareix i revela la cruenta realitat d''Hermano Mayor'

Pedro Aguado lamenta el que va passar en alguns casos

Pedro Aguado reapareix públicament després d'una llarga temporada allunyat del focus mediàtic i fa una dura confessió sobre la realitat que s'amaga darrere del famós espai de Cuatro, 'Hermano Mayor'. Durant uns quants anys, tant el presentador com aquest format de Mediaset Espanya van ser un dels espais més vistos per tota l'audiència del nostre país.

Pedro Aguado a 'Hermano Mayor'
Pedro Aguado va ajudar molts joves amb el seu programa. | Cuatro

I encara que van ajudar un centenar de joves a sortir dels seus problemes, tant familiars com d'addiccions, ara Pedro Aguado ha destapat la crua veritat que s'amagava després de cadascun dels capítols.

Durant la seva intervenció al podcast d'Alex Fidalgo, 'Lo que tú digas', el televisiu ha volgut compartir un dels casos més dolorosos a què es va haver d'enfrontar: «L'única crítica que tinc d''Hermano Mayor', són aquells casos en què jo no vaig ser capaç de dir 'això no ho faig' i que no havien d'haver sortit al programa».

Pedro Aguado destapa la crua realitat

Pedro Aguado ha volgut compartir un dels moments més complicats que va viure dins aquest conegut format de Mediaset España. I és que, segons ha revelat en aquesta entrevista, hi va haver un cas en què es va "plantar" i als seus caps no els va quedar cap altra opció que cedir davant les seves exigències. «Però és clar, era un xaval que era addicte», ha puntualitzat el presentador.

Pedro Aguado al podcast d'Alex Fidalgo
Pedro Aguado deixa tothom sense paraules amb aquest relat. | YouTube

A més, Pedro Aguado ha volgut compartir alguns detalls íntims d'aquest jove per donar a conèixer la gravetat de la situació: «Fumava barreja d'heroïna i cocaína». Però, per si no n'hi hagués prou, a aquest participant d''Hermano Mayor' li havia tocat viure una vida molt traumàtica, ja que «la seva mare s'havia suïcidat». «Estava fatal, aquell noi necessitava tractament, no un programa de televisió», ha puntualitzat.

En aquest moment, Pedro Aguado ha confessat que «quan el posen aquí», cara a cara amb el noi, s'adona que «aquest xaval és com jo fa uns anys».

«Està fet pols, què voleu fer?», els va preguntar el comunicador als seus caps en aquell moment. Però tot apunta que la resposta que li van donar no el va acabar de convèncer. Per això, no s'ho va pensar dues vegades a l'hora de negar-se a participar d'aquest qüestionable cas.

Però, abans de donar per perdut aquest jove, a Pedro Aguado se li va acudir la idea d'exigir als seus caps unes mesures extraordinàries que, per altra banda, eren totalment necessàries:

«No, jo firmo amb la meva cara aquest programa si aquest noi entra en un centre terapèutic», ha confessat el televisiu durant la seva entrevista.

Segons ha explicat Pedro Aguado, va ser ell qui va parlar amb un centre de Bilbao i li va explicar a un dels doctors el que estava passant. «Li vaig dir: 'Mira, tenim aquesta situació, almenys, si us plau, atén-lo'», ha recordat el convidat.

Aquesta va ser la implicació del presentador, que no va dubtar ni un segon a fer-se càrrec de totes les despeses que generés l'estada del noi en aquest centre mèdic. «Jo et pago el que faci falta», va assegurar a aquest professional sanitari.

Pedro Aguado a 'El Hormiguero'
Pedro Aguado es va implicar molt en aquest cas. | Antena 3

Finalment, Pedro Aguado ha assegurat que el noi «va acabar el programa entrant per les portes» d'aquest edifici, però les coses no van sortir com esperava ell.

I és que, en no «haver-li fet una intervenció com Déu mana», al cap de tres dies es va escapar. «Se'n va a casa, on té marihuana amagada, i mata la seva àvia», explica a Alex Fidalgo, que no pot amagar la seva cara de sorpresa.

Tal com ell mateix relata en aquest podcast, després de sortir el cas als diaris, a Pedro Aguado li va entrar un sentiment de culpa i es va arribar a qüestionar si ell era responsable o no del que havia passat.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!