Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Jorge Javier Vázquez

Jorge Javier Vázquez s'atreveix a filtrar informació de Belén Esteban

Jorge Javier sap que ha posat en perill la seva amistat

Jorge Javier Vázquez s'ha ficat de ple en un tema que li ha suposat algun maldecap a la seva companya del programa, Belén Esteban. I és que a la 'princesa del poble' no li ha assegut gens bé que una coneguda presentadora l'hagi atacat.

Així se sent Belén després que Alicia Senovilla li hagi enviat un zasca després de ser preguntava per la docusèrie que està gravant Jesulín. I és que la veterana presentadora ha afirmat que al seu dia a Jesulín el van silenciar altres persones que «parlen més alt que ell», en referència a Belén.

Belén Esteban sap que ha filtrat una cosa que pot acabar amb la seva amistat

A més, 'Sálvame' emetia una sèrie de declaracions de la susdita en què exposava que ella va ser la salvadora en el seu moment de Belén Esteban quan va travessar per problemes. Cosa que la 'princesa del poble' ha negat per activa i per passiva al plató de 'Sálvame'.

Jorge Javier i Belén Esteban
Belén Esteban ha vist com Jorge Javier ha opinat en contra | EuropaPress

La veritat és que el cabreig era considerable per part de la col·laboradora després d'escoltar Alícia, de la qual no vol saber res. Assegura que fa 20 anys que no l'ha vist i no entén per què sempre l'està burxant.

Belén sap que són recurrents els pals que li sol llançar Alicia i s'ha quedat sorpresa quan ha vist algú de 'Sálvame' recolzar-la.

Jorge Javier defensa l'enemiga de la col·laboradora de Paracuellos

Estem parlant de Jorge Javier Vázquez, que ha estat molt clar sobre aquest tema. Aquest ha llançat un missatge recolzant notablement Alicia i que ha descol·locat completament la mare d'Andrea Janeiro.

Fotomuntatge amb una imatge de Belén Esteban i una altra d'Alicia Senovilla
Belén Esteban no vol saber res d'Alicia Senovilla | Catalunya Diari

Aquest dijous, el català prenia la paraula i donava la seva humil opinió sobre el tema. Aquest posava de manifest que Alícia va donar tot el que va poder per ella, encara que no li sembli que aquesta situació fos així.

«Ella en tot moment va donar la cara per Belén. Això és el que crec que pot voler dir amb allò de desagraïda, però li falta dir les coses de manera clara», començava el de Badalona.

«Va acollir molt bé a Belén en un moment molt complicat»

«Amb el pas del temps se'ns obliden les coses, però hi va haver molt enrenou amb el fitxatge de Belén Esteban en el seu moment. I ella sempre va donar la cara per la col·laboradora recent estrenada», va assegurar Jorge Javier. A més, ha exposat que ella «va acollir molt bé a Belén en un moment molt complicat».

Recordem que quan Alicia Senovilla i la productora Martín Gala d'Antena 3 el van acollir a la televisió, en un primer moment, Esteban estava acabada de separar. La seva història amb Jesulín d'Ubrique havia arribat al final i molt es parlava de la seva ruptura, que va acabar amb ella fora d''Ambiciones'.

Una separació que va ser notícia dia sí i dia també, i per la qual Belén va patir molt, com explicaria al llarg dels anys en diferents exclusives.

Només queda esperar a comprovar si Belén Esteban passa algun tipus de factura a Jorge Javier Vázquez, després que aquest li hagi portat totalment la contrària. I tot pel que va suposar Alicia Senovilla per a ella en aquell temps en què Belén no passava per la seva millor època.

El cas és que en aquell programa d'Antena 3, la presentadora li va donar un treball amb què a poc a poc va començar a forjar la seva carrera com a tertuliana de televisió. I amb què es guanyaria la vida en els 20 anys posteriors i fins a l'actualitat.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!