Imatge de Gerard Piqué i Dani Alves

Gerard Piqué no s'amaga i confessa la seva opinió en el cas Alves: «Jo seria molt dur»

El català ha donat la seva primera entrevista després de la ruptura amb Shakira i el romanç amb Clara Chía

Gerard Piqué continua 'donant que parlar'. L'emissora catalana RAC1 ja va anunciar fa uns dies a través de les seves xarxes d'una visita molt important i esperada, la de l'exjugador del FC Barcelona. El català ha passat pels micròfons del programa 'El món de RAC1' i concedia la primera entrevista després de la seva ruptura amb Shakira.

Aquesta primera vegada davant dels micròfons també coincidia i era la primera des que es va donar a conèixer el seu romanç amb la jove barcelonina Clara Chía. Jordi Basté no ha dubtat a preguntar-li al català sobre temes esportius, tenint en compte l'escabrosa situació en la qual el FC Barcelona es troba en l'actualitat.

Piqué ha opinat sobre el cas del seu excompany de banqueta

El locutor i director de l'emissora no només ha parlat de futbol i del seu projecte empresarial més rellevant, la Kings League. També han tingut temps per xerrar sobre la darrera cançó de Shakira i sobre el cas Dani Alves. En aquest segon tema l'exjugador culer s'ha obert i ha explicat el que opina de la suposada agressió sexual a la discoteca Sutton de Barcelona.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!

Piqué començava afirmant que ell li té un gran afecte al jugador brasiler, amb qui ha compartit molts bons moments en el club blaugrana. «És un cas molt complicat. Jo el conec personalment i li tinc una estima important. Tot el cas, pels que hem sigut companys i excompanys i per ell mateix, òbviament, és molt fotut».

«És una hòstia de realitat per tothom»

I és que cal recordar que Piqué i Alves van compartir banqueta durant gairebé una dècada al FC Barcelona. El català: «Jo simplement vull que la justícia faci la seva feina. Fins que no em diguin que ho ha fet i que hi ha proves, crec que hem d'esperar. El més fàcil és dir que ell és culpable i que es mereix la penalització que sigui».

Imatge de Gerard Piqué i Dani Alves celebrant
Els dos jugadors van compartir banqueta durant gairebé deu anys. | Getty Images

En aquest punt Basté li ha recalcat que hi ha proves contundents sobre la presumpta agressió sexual. Ha estat aquí quan el català no s'ha tallat en donar la seva opinió, en el cas que Alves fos culpable. «Jo vull esperar a veure què diu el jutge i acatar el que ell decideixi. En el cas que sigui veritat, jo seria molt dur, s'hauria de ser molt dur amb ell», concloïa el jugador.

Piqué ha recalcat que sempre s'ha d'ajudar a la víctima al llarg de tot el procés i que, ell mateix té ara mateix una sensació estranya: «Tinc la sensació que el coneixes i després que no el coneixes. És una hòstia de realitat per tothom».